2777
2789

چرابابد حسرت اینو بخورم کو خدا؟ کجاس ۳۵سالگی تنهایی الان میگن ازدواج بده نخیر خوبش عالیه  غرورمم  نمیذاره با هرکسی رل بزنم سخته برا کسی ک تو محیط بالا بزرگ شده 😭

دختری از جنس فولاد

هعی 😔

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کسی یه زندگی داره یکی تو ۴۰ سالگی یه ازدواج خوب میکنه یکی تو ۲۵ سالگی قرار نیست همه زندگی ها مثل هم باشه این قضیه غرور و فلان هم یا بهش ادامه میدی یا میری پیش تراپیست مشکلت برطرف شه دیگه اگه خانمی باشی که موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشی و تو جامعه باشی یه سری موردها هست 

خاک توو سر بدخواهات

ی روزی ازدواج میکنی و میگی وای مجردی چ خوب بود دخترا شوهر نکنین همش آشپزی خونه داری شوهرداری بچه نگهداری

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...