2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جزینکه مشغول‌ش کنید حالا با توجه به سن و روحیه 

کلاس برن دورهمی ساخت چیزی نقاشی رنگ وووووو

البته مادر من فقط میگه نمیتونم حوصله ندارم نمیخام بعد میشینه فکر خیال میکنه یا که هی میشوره و تمیزکاری میکنه بیرون نمیره

خودم رفتم مشاور میگه باشگاه بنویسش

مادرته؟

اینقدر میگفت میگفت چندتا مغز اعصاب و... بردیم . دکتر قلب ، گوش ، معده وووووو 

تهش گفتن روحیه و اینکه باید بره بیرون گفتن روانشناس بره میگه نمیرم

میگم باهم بریم ورزش باهم بریم پیاده روی میگه نه که نمیره . حتی خواهرم میگه بیا خونمون صبح تا غروب نمیره .

سر کار مشکل داره دعا کن خدا مشکلش رو حل کنه

الهی مشکلش حل بشه دل و قلبش اروم بشه.. 

دکتر من میگه آهنگ شاد ( مثل رادیو آوا هم خوبه به سن اینا ) ، و اینکه توی چایی زعفرون ، گلاب،  دارچین ، زنجفیل .  ببین هر بار به سلیقه خودت خیلی خوبه شادی اوره . 

یا شربت زعفرون درست کن . خدا کارش رو هم بزودی راه بندازه 

الهی مشکلش حل بشه دل و قلبش اروم بشه.. دکتر من میگه آهنگ شاد ( مثل رادیو آوا هم خوبه به سن اینا ) ، ...

ممنون عزیزم جالب بود

آدم دزد و وقیح اومده سر راهش عزیزم دعا کن خدا شرش رو هرطور میدونه کم کنه

همون دور و برش باشید خوبه فیلم کمدی و کمک تو کارا

کنار دستش باشم حتما بحث میشه ..  

کلا تو فکر خیال خودشه حرف کسیو نمیگیره ۶۶ سالشه تازه فقط معده اش درد میگرفت خودش گفت روزه نمیگیرم.  همین خودش انجام داد