2777
2789

تو رو خدا بیاین خیلی استرس دارم 

الان اومده خونه رفته تو اتاق ، نمی‌دونم تصمیمش چیه

حس میکنم تند رفتم نباید به خانواده ها می گفتم 

ولی از طرفی واقعا خسته شده بودم 

خیلی خسته ....

هیچ جور نمیشه حرف زد ، اگه حرف مخالفش بزنی عصبانی میشه و داد و بیداد 

به خانواده ها گفتم عصبی و پرخاشگره

خیلی خراب شد همه چی نه ؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی تو خانواده های ما یکم این چیزا رو بد میدوننزنگ زدم به مادر شوهرم و پدر خودم گفتم عصبانی و و ...

به قرآن من از یه خانواده آرومی بودم که اصلا تا حالا بی احترامی بهم نکردن چه برسه به دعوا

به قرآن من از یه خانواده آرومی بودم که اصلا تا حالا بی احترامی بهم نکردن چه برسه به دعوا

واقعا هسته شدم زنگ زدم گفتم این خیلی عصبانی هه نمی تونه خودش و کنترل کنه 

ولی یه وقتایی باید نشون بدی که توام ناراحتی و خانواده داری و نیاید آنقدر عوضی بازی در بیاره

اره همش تهدیدم میکرد به پدرت میگم میبرمت خونه پدرت فلان میکنم فلون میکنم منم خودم به همه گفتم که دیگه نترسونه منو

واقعا خیلی کار بدی کردی که به خانواده ها گفتی حتی اگه بدترین اتفاق هم میفتاد وسایلتو جمع میکردی از اون خونه میرفتی از راه قانونی اقدام به جدایی میکردی 

امیدوارم نگی برای یه مسئله حل شدنی و ساده زنگ زدی 

واقعا خیلی کار بدی کردی که به خانواده ها گفتی حتی اگه بدترین اتفاق هم میفتاد وسایلتو جمع میکردی از ا ...

عزیزم پرخاشگره کوچیک ترین مخالفت من میشه جنگ و جدل و دعوا 

همش هم تهدیدم می‌کنه به طلاق و گفتن به پدر و مادرم 

واقعا خیلی کار بدی کردی که به خانواده ها گفتی حتی اگه بدترین اتفاق هم میفتاد وسایلتو جمع میکردی از ا ...

گفتم به خانواده ها که این عصبانی و پرخاشگره من دو تا کلمه نمی توانم باهاش حرف بزنم