2777
2789
عنوان

چرا من زشتم🥲

200 بازدید | 21 پست

من‌ ۱۷ سالمه موهای لخت و بلند و مشکی و پرپشت دارم با مژه ها و ابرو های پر و مشکی و پوست گندمی روشن و چشم درشت و کشیده قدمم بلنده حدود ۱۸۰ و لاغرم و کلا هیچ تغییری توی قیافم ندادم 

یه دختر خاله دارم موهاش فره قدش هم کوتاه و لاغر و ظریفه خیلی هم به خودش میرسه هر روز موهاش یه رنگیه مژه و ناخن کاشته ابروهاشو عجیب غریب میکنه آرایش میکنه و ...

منم به خودم میرسم وبی از این کارا خوشم نمیاد ولی اون همش بهم میگه من خیلی زشت و بی ریختیو هیچکی تورو نمیگیره😐

من قبلا خودمو دوست داشتم هرکی هم منو ببینه از استایل و چهرم تعریف میکنه ولی نمیدونم چرا تازگیا حرفای دختر خالم خیلی حالمو بد کرده و میگم نکنه درست بگه؟!🥲

مقدار زیادی خب ژنتیک ولی مقدار زیادی هم دست خودته مثلا میگی لاغری خب وزن بگیر یا مثلا مدل مو و میکاپ و اینا تعییر بده قدت ماشالا من هم قد تو بودم هر جوری شده از ایران میزدم بیرون واسه مدلینگ 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خودت برس دیگه اگه نظر مردا برات مهمه کسیو دوس دارن گه اراسته باشه و به خودش برسه

زیبایی طبیعی که جداس ولی این مرتب بودن حتی کسیم که چهرش جذابیت نداره موقر نشون میده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

وا عزیزم تو خیلی هم زیبایی هرکی غیر این میگه حسودیتو میکنه حالا معلوم نیس از کجا عقده داره شاید تو زمینه های دیگه ای هم موفقی یا خوشحالی میخوان از ظاهرت مایه بذارن اعتماد به نفستو کم کنن اصن بها نده نذار به هدفشون برسن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
مقدار زیادی خب ژنتیک ولی مقدار زیادی هم دست خودته مثلا میگی لاغری خب وزن بگیر یا مثلا مدل مو و میکاپ ...

مدل قد کوتاهم خیلی داریم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

منم قبلا همین بودم خصوصیات شبیه تو چشم ابرو مشکی و چشم درشت قبلا چون زیاد آرایش اینا نمی‌کردم و زیاد تو فضا عمومی نمی‌رفتم و لباس خوب نداشتم رفیقام میگفتن خیلی زشت لاغری 

تا موقعی که دانشجو شدم اول اصلاح کردم دماغم عمل کردم 

کلی تغییر کردم استایلم تغییر دادم 

الان همونا نمیتونن کنار من راه برن از حسادت 

میگن کوبیدی از نو ساختی عین خیالمم نیست چون می‌دونم از سوزش و فشار زیاده اعتماد به نفس ندارن کنار من 

تا میتونی به خودت برس نمیدونی زجر دادن آدمای حسود چه کیفی میده 😂😂

به خودت برس دیگه اگه نظر مردا برات مهمه کسیو دوس دارن گه اراسته باشه و به خودش برسهزیبایی طبیعی که ج ...

اون حدود بیست سالشه و من ۱۷ من اصلا توی فاز جلب توجه و اینا نیستم اصلا سنم به این کارا نمیخوره 

به خودمم میرسم همیشه مرتبم استایلمم خیلی خوبه ولی چهره واقعی خودمو دارم هر روز یه مدل نیستم