2777
2789
عنوان

پشت موندن درسته یا ن

242 بازدید | 19 پست

کنکور رو میگم 

با این تِز هایی ک هر روز سازمان سنجش میده 

برای فرهنگیان بنظرتون پشت بمونیم بهتره یا بریم آزاد بعدش آزمون استخدامی؟ 

خیلیم باید ترمیم بزنم من 😭😭😂😂بنظرتون الکی خودمو علاف نکنم و برم آزاد؟ 

یا بمونم پشت ؟

رشتم انسانی 

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...

خواهر فرهنگیان چیه که بخاطرش پشت بمونی 

از الان ۱۲ ساعت بخونی تا اون موقع میشه

هم استرس آزاد نداری هم پشت نمیمونی 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

هرچیزی که علاقه داشته باشی بهش ارزش صبر کردن رو داره به نظر من

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هرچیزی که علاقه داشته باشی بهش ارزش صبر کردن رو داره به نظر من

میترسم صبر کنم و آخرش هیچی،ب هیچی الکی،فقط وقتمو هدر داده باشم

خواهر فرهنگیان چیه که بخاطرش پشت بمونی از الان ۱۲ ساعت بخونی تا اون موقع میشههم استرس آزاد نداری هم ...

من رشتم رو عوض کردم هنرستان بودم اول . بعدش،رفتم انسانی 

الان ۲۰ سالمه تازه انسانی تموم شده 

کِی دیگه . 😭😂

پیر میشم دگ 

میترسم صبر کنم و آخرش هیچی،ب هیچی الکی،فقط وقتمو هدر داده باشم

اگر شد که شد نشد لاقل با خودت میگی همه تلاشمو کردم حسرت نمیخوری 

دیگه یک سال پشت موندن کمترین لطفیه که میتونی به آرزوهات کنی وگرنه همینطوری بری که دیگه ینی ارزشی نداشته برات

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
من رشتم رو عوض کردم هنرستان بودم اول . بعدش،رفتم انسانی الان ۲۰ سالمه تازه انسانی تموم شده کِی دیگه ...

بنظرم خودتو فشار بذار 

شرایطت پس منفاوته، میتونی یک سال بعدش قشنگ بخونی؟که عوضش دیگه خیالت راحت میشه بعدش 

اگه نه و مطمئن نیستی همون راهی ک گفتی رو برو

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اگر شد که شد نشد لاقل با خودت میگی همه تلاشمو کردم حسرت نمیخوری دیگه یک سال پشت موندن کمترین لطفیه ک ...

خب بنظرتون مثلا زود برم آزاد بعدش آزمون استخدامی شرکت کنم خوب نیست ؟؟؟

بنظرم خودتو فشار بذار شرایطت پس منفاوته، میتونی یک سال بعدش قشنگ بخونی؟که عوضش دیگه خیالت راحت میشه ...

راهی،ک خودم گفتم چطوره بنظرت ؟

خب بنظرتون مثلا زود برم آزاد بعدش آزمون استخدامی شرکت کنم خوب نیست ؟؟؟

خب چرا اونم هست دیگه بستگی به انتخاب خودت داره برای راهی که میخوای ازش معلم شی

فقط فرهنگیان تضمینیه، استخدامی از کجا معلوم 4 سال دیگه هم باشه؟

حالا آزاد چه رشته ای میخوای بری؟

بیشتر ببینید
راهی،ک خودم گفتم چطوره بنظرت ؟

طولانی تره

چون یک ساله نیست ریسکش بالاتره 

اتفاقاتی که قراره بیفتن بعدا معلوم نیست 

ولی کاملا به خودت مربوطه 

اگه با این راحتی دیگه انجامش بده