2777
2789

هرفیلمی میبینم یا باهر کدوم از فامیل های بچه دار حرف میزنم یاد بچگی خودم میفتم 

به جای آب، کولا می‌خوردم   روزی دو بطری رو حتما می‌خوردم.  غذام سوسیس کالباس و نودل بود.  تغذیه مدرسم هم همینا بود + انواع شکلات و کاکائو و چیپس و پفک 

مامانم ، مامان بی مسئولیتی نبود هیچی از حقوقش برای خودش نمیموند همه رو میداد برای کلاس و مدرسه ی من و تمام وقتش هم صرف کلاس بردن من و درس خوندنم میشد ولی اخه مگه میشه آدم به تغدیه بچش کار نداشته باشه 

بهش میگم چرا توجه نمیکردی میگه مگه عقده ای شدی میدونی چند سال گذشته ؟! 

واقعا نمیتونم کنار بیام . الان زنداییم اجازه نمیده بچه هاش 

فست فود بخورن   یا برای تغذیه مدرسه شون برنامه مخصوص داره که سالم و متنوع باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا جای من سر این که خودم غذا نمی برم سرزنشم میکنن انگار سال اخر به این راحتی هس هر روز یه چیز بذاری

ای کاش زندگی جایی برای صبر و ترمیم داشت که یه بار دیگه بهت اجازه امتحان کردن میدادن در این صورت دنیا جای بهتری میشد

کاملا حق داری چون سلامتی جسمی خیلی به تغذیه مربوطه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بیشتر ببینید

خوب دیر نشده الان جبران کن و تغذیه سالمی داشته باش این چیزی نیست بخاطرش بمادرت گیر بدی منم با هله هوله چیپس و پفک رشد کردم 

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
بیشتر ببینید

حالا دعوای بچگیتو میگیری به کجا برسی؟ حیف مادرت که میرفت سرکار و همه ی حقوقشو خرج تو میکرد که الان حساب پس بگیری ازش

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
اگرم اینا رو نمی‌داد از اون‌ور بوم‌میفتادی

اره تاپیک میزد مادرم هیچی نمیداد بخورم مادرم شمر بود مادرم فلان بود

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید

اسی بیخیال منم بچه بودم هر روز بابام برام یدونه کیک دوقلو میخرید با یدونه رانی پونصد تک تومن هم‌پول میداد تو‌مدرسه خرج میکردم بیخیال اینا دیگه گذشته درسته ضررش رسیده ولی دیگه گذشته الان خدت عقلت میرسه سالم بخور

ول کن بابادیروزم گیرداده بودیاکاش هیچ جوره بهت نمیرسید فقط ب غذات گیرمیداد

الان مثلامامان من انقدب خوردوخوراکم رسیده ولی هیچوقت بفکر درس وپیشرفتم نبوده خیلی کمکم کرده؟!!

یاد ندارم یبار غذای حاضری وفستفودی گزاشته باشه سرخ کردنی و روغنی وقندوشکرو همش حذف شام وناهارو صبونه سرساعت لقمه میگرفت میزاشت دهنم!

ولی یبار اهمیت نداددرسامو چی میکنم برای ایندم چه فکری دارم چیکارمیخام بکنم چ خاکی میخام توسرم بکنم 

اخرم زوری شوهرم داد بدبختم کرد 

کاش مامانت اینجوری بود میفهمیدی بدبختی ینی چی بی خیالی ینی چی

سلام عزیزم .منم شاغلم.دخترم مثل شما بعضی وقتها سوسیس وکالباس و شیر کاکایو می خورد.وقت نداشتم درست کنم.تازه حوصله هم نداشتم .سر کار با همکارهام دعوام می شد .تقصی اونها بود.ازمن زیاد کار می کشیدند.شاید مادرتوهم وضع منو داشته

فکر بکر

خوب دیر نشده الان جبران کن و تغذیه سالمی داشته باش این چیزی نیست بخاطرش بمادرت گیر بدی منم با هله هو ...

دقیقا منم همیشه از شیرینی فروشی میرفتیم شیرینی میخریدیم حداقل روزی دوتا نون خامه ای میخوردم بابام همیشه باهام صحبت میکرد کم بخورم الان دیگه خدم یدونه هم میلم نمیکشه ولی خب پوستم کلی اسیب دیده اضافه وزن دارم ولی دارم اصلاح سبک‌میکنم

اطلاعت اون موقع با الان فرق داشته ، تازه الانشم خیلیا اینطورن، بی خیال از این به بعد حودت رعایت کن

مامان من دکترای بیوشیمی داره 

البته اونموقع ارشد بوده 

دیگه در این اطلاعات داشته که فست فود ضرر داره