2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4460 بازدید | 219 پست
وای این همه میمونه برا چی

نمیدونم والا 

اشتباه کردم انگار از اول خیلی محبت کروم خیلی زیاد

حالا ۲ تا دختر مجردم داره که مراقبش باشن

بديش اینه که مریضه و نمیشه یه ساعتم تنهاش گذاشت.

و اینکه توو اقدام برام سخته واقعا. شبام نمی‌خوابه انگار همیشه بیداره.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا رو شکر که راحتمخواهر شوهرام خوبنزن داداشامم کاری بهشون ندارمبا اینکه خیلی چیزا میبینم ولی میگم ب ...

ما هم خواهرشوهرای خوبی هستیم ما هم کاری به زن داداش نداریم اونا خوب نیستن با ما کار دارن

نمیدونم والا اشتباه کردم انگار از اول خیلی محبت کروم خیلی زیادحالا ۲ تا دختر مجردم داره که مراقبش با ...

زنگ بزن به دخترانش شرایطتتو بهشون بگو بگو که من بااین شرایط نمیتونم نگه داری کنم زیاد 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
ما هم خواهرشوهرای خوبی هستیم ما هم کاری به زن داداش نداریم اونا خوب نیستن با ما کار دارن

آفرین سال به سال خونشون نمیریم بخدا 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نمیدونم والا اشتباه کردم انگار از اول خیلی محبت کروم خیلی زیادحالا ۲ تا دختر مجردم داره که مراقبش با ...

همسرت ب خواهراش بگه همه با هم باید مواظب باشیم اگه فشار رو یکی باشه اختلاف پیش میاد اگه داداش دیگه ام داره اونا هم باید کمک کننن

حکایت شمااینه که محبت بیش ازحدوظیفه میشه

کم کم خودتو کمرنگ کن

وخدایی که بشددددت کافیست❣