2777
2789
عنوان

واقعا چرا پسرا بعد کات عکس و شماره طرف رو پاک نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست

بد ذات-طرف هس دل دخترو شکسته -رفته دختری ک خانوادش براش انتخاب کردن گرفته توله سگشم داره میا  بع دنیا  هنوز شماره دخترو دارع-این نشانه حرومزادگیه و لاغیر

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون کرم داره میخواد ببینه میوفتی به دست و پاش التماسش کنی برگرده بلاکش کن خب

من شماره شو پاک کردم ولی اتفاقی دیروز آیدیشو سرچ زدم ببینم اون شماره مو داره یا ن ک دیدم داره

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
اره منم منظورم علاقه و دپست داشتن نیستولی بازگشت هم احتمالش صفره چون هیچ جوره نمیتونیم بهم برگردیم

اون مثل شما فکر نمیکنه شما از یکسال دیگه خبر داری؟ از دو سال دیگه؟! 

مردا گزینه ها رو کامل حذف نمیکنن مگه تو یه شرایط خاصی

چقدرر بینتون شکراب شده باشه و شما واقعا اذیت کرده باشی

چ کاری

نمیدونم خودشون میدونن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
من شماره شو پاک کردم ولی اتفاقی دیروز آیدیشو سرچ زدم ببینم اون شماره مو داره یا ن ک دیدم داره

مهم نیس

کسی که تو زندگیت نیس دیگه نباید پیگیرش باشی

این شگر پسراس

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
چون مثل ما درگیر این جیزا نیستن اون پسرایی که بلاک میکنند هم پرنسس هستن حالا آنفالو کنند طوری نیست

والا بحث درگیر بودن نیست من وقتی با یکی تموم کنم چ از طرف خوشم بیاد چ نه، دیگ دلیلی نداره رد و نشونی ازش تو گوشیم باشه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.