نیرواناشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 815 عنوان کویر ورزنه اصفهان 64 بازدید | 8 پست سلام دوستانسال نو مبارک🌸میگم آب و هوای کویر ورزنه الان چطوریاست؟بارونی و سرده یا نه اوکیهفردا میخوایم بریم ولی میترسم هوا سرد و بارونی باشهنه بشه بیرون رفت نه آفرود سواری چیزی کرد،،، سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک 1404/01/01 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 4662 یبار رفتم خیلی خوب بودپنج سال پیش ماشین سواریاش 250بود https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom
نیرواناشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 815 الان عالیه بهاری بارونی و اینا نیست؟ سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک
86jjj عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 160 بارونی و اینا نیست؟ بارون ممکنهلباس گرم با خودت ببر هوای بهاری معلوم نمیکنه
نیرواناشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 815 یبار رفتم خیلی خوب بودپنج سال پیش ماشین سواریاش 250بود ما پارسال رفتیم ولی تو اردیبهشت،هوا گرم بود خیلی ولی به شدت برای افرود سواری و کویر گردی عالیاما میترسم الان بارون اومده باشه،نشه تو کویر راه رفت یا آفرود سواری کردما پارسال 700دادیم سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک
نیرواناشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 815 بارون ممکنهلباس گرم با خودت ببر هوای بهاری معلوم نمیکنه کل کیفش به بالا رفتن از کویر و آفرود سواریشهتو بارون که نمیشه🥺😕 سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 4662 ما پارسال رفتیم ولی تو اردیبهشت،هوا گرم بود خیلی ولی به شدت برای افرود سواری و کویر گردی عالیاما میت ... ورزنه رو نمیدونم من خود اصفهانم دیروز تاحالا بارون میومد تازه بند اومده هنوزم هوا ابریع https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom
نیرواناشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 815 ورزنه رو نمیدونم من خود اصفهانم دیروز تاحالا بارون میومد تازه بند اومده هنوزم هوا ابریع عه منم اصفهانم😁مرسی از نظرت عزیزم سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک