2777
2789
عنوان

آبله مرغون کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 57 پست

خودتم وکسایی که با بچه درارتباطن فقط شیر بخورین، دکتر به ما گفت شیر احتمال ابتلا رو میاره پایین

اصلا نگران نباش من 21 سالمه عذاب کشیدم تو سن کم خیلی بهتره، راحت شد دیگه

دوتا دونه تو صورت درمیاد به اسم دونه مادر او دوتا ممکنه جاشون بمونه باید حتما به محض خشک شدن دونه ها ترمیم کننده بزنی

ژل الوئه ورا بخر وقتی دونه ها خارش داشت بزن هم زود  التهاب رو خوب میکنه هم خارشش رو کم میکنه وپوست رو خنک میکنه

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید
منم چند سال پیش شب عید گرفتن درست روز اول عید اولین تاول رو زدم

من من‌چندسال‌پیش‌گرفتم‌ب حد مرگ‌رسیدم.میگن‌هرچی سن‌بیشتر باشه بدتر میگیرن.

مرگو جلو‌چشام‌دیدم

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی گلم..شما برای جاش پماد زدی؟

بله پماد کالامین زدم زود خشک میکنه دونه هارو

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید
من نگرفتم😢😢ماسک میزنم و دستکش ولی خارش دارم🙄

اصلا تاثیری نداره قشنگم متاسفانه خیلی سرایت کننده اس ولی وحشتناک نیست استرس نگیرررر

و امکان داره پسرت نتونه چیزی بخوره بهش بستنی بده

من گلوم کلاا تاول بود فقط بستنی میخوردم خیلیم خوب بود گرمی نده خوب نیست براخاکشیر اینام من نخوردم چون بیزون میریزه بدتر 

اسیکلویر ک میدی داره جلوی پیشروی و میگیره

غذای سرخ شده و گرم مثل خرما بهش نده اصلا 

مواد شوینده نزنه 

نکنع جاشو وقتی یکم خشک شد 

همش میره 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
چندسالشه؟من خودم پارسال بهار گرفتمعرق کاسنی رو با خاکشیر قاطی میکردم میخوردم خیلی خوب بودولی نمیدونم ...

ده سالشه اره میدم

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه