2777
2789
عنوان

نی نی یار

239 بازدید | 39 پست

میخوام تعلیق بشم یه مدت چه کنم؟؟

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

نی نی یار به باد فنا رفته

دیگه تعلیق نمیکنن .این امکان روبرداشتن

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

متاسفانه هر روز بهتر از دیروز میشه سایت و عملا هیچ انتخابی نداریم دیگه و مساله تعلیق هم یکی از همین چیزاست که حقی نداریم تو بودن و نبودنش

bir dunya insan bir insan dunyam❤️(( مانارِم))نه فقط دل که برایت نفسم تنگ است ...

متاسفانه هر روز بهتر از دیروز میشه سایت و عملا هیچ انتخابی نداریم دیگه و مساله تعلیق هم یکی از همین ...

چرا؟؟؟زندانه مگه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نمیشه تعلیق خود خواسته نداریم

یعنی دعوا را بندازم🙄🤪

متاسفانه هر روز بهتر از دیروز میشه سایت و عملا هیچ انتخابی نداریم دیگه و مساله تعلیق هم یکی از همین ...

حداقل کلا سایت روتعطیل کنن بهتره تا اینجوری کردن.

یاواسه حذف تاپیک بایدهفت خان رستم رو رد کنیم

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید
نی نی یار به باد فنا رفتهدیگه تعلیق نمیکنن .این امکان روبرداشتن

ای بابا بازی مرکب مگه

ای بابا بازی مرکب مگه

فعلا که شده

بیشتر ببینید
چرا؟؟؟زندانه مگه

بدتر از زندان 

متاسفانه میشه گفت یکی از بزرگترین اشتباهتمون تو زندگی میشه نام برد عضویت تو این سایت 

bir dunya insan bir insan dunyam❤️(( مانارِم))نه فقط دل که برایت نفسم تنگ است ...

میگم یه سوالی من اکه یه تایپک بزنم دنبال یه آشنا میگردم توی یه ارکان برام یه کاری انجام بده بهش مژدگانی پول هم واریز میکنم براش اگه این تاپیک رو بزنم نی نی یار تعلیقم می‌کنه یا اشکال ندارع ؟