2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

85 بازدید | 9 پست

بچه ها من تازه پیرسینگ ناف زدم بعد یسریا میگن باید مدام با پیرسینگم بازی کنم تا جاش خشک نشه بعضیاهم میگن اصلا نباید به پیرسینگ دست بزنم یا تکون بدم باعث عفونت میشه

من چیکار کنم الان

Living by my own rules🌚

دس نزن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میشه عکس بفرستم منم میخوام بزنم میخوام ببینم چطوره

وای الان کلی پماد زدم اصلا مشخص نیس

بزارید یه چند روز بگذره دیگه پماد نزنم تو خصوصی عکس میفرستم براتون

ولی بزنید بنظرم ارزششو داره و قشنگه

Living by my own rules🌚
وای الان کلی پماد زدم اصلا مشخص نیسبزارید یه چند روز بگذره دیگه پماد نزنم تو خصوصی عکس میفرستم براتو ...

بالا پایینش کن خشک نشه به پوستت بچسبه

حمومم رفتی صابون نزن به شیکمت 

من با روغن شترمرغ چرب میکردم یکماهه خوب شدم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
بیشتر ببینید
پس چرا بقیه نوشتن تکونش ندم

زیاد ور نرو

چربش ک میکنی بالا پایینش کن که خشک نشه

نمیدونم چرا گفتن دست نزنی

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
بیشتر ببینید