2777
2789

اره میشه برای من شد چه فایده حالم بدتر شد باز ضربه زد نکن دخترم اونی که رفته خدا یه مصلحتی دیده که رفته به پیشرفتت فکر کن

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره میشه برای من شد چه فایده حالم بدتر شد باز ضربه زد نکن دخترم اونی که رفته خدا یه مصلحتی دیده که ر ...

عزیزمم🥲

واقعا با قانون جذب جذبت شد؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !

من با قانون جذب چیزی که تو ذهنم بود رو جذب کردم 

نمیشه کسیو جذب کرد

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
عزیزمم🥲واقعا با قانون جذب جذبت شد؟

بله برگشت ولی بازم رفت ادمی که میره بازم میره عزت نفس داشته باش الان به جرفم گوش نمیدی ولی بعد میگی کاش غرورمو نشکسته بودم

ولی زدم گوگل نوشته کسیم میشه جذب کرد تعجب اوره واسم

بله میشه منظورم اینه میشه یه نفرو جذب کنی ولی در آخر اگه مال هم نباشید همه چی خراب میشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
درسته❤️‍🩹

و اینکه قانون جذب یه سری چیزا داره که رعایت نمی‌کنی انجام میدی ولی با ناامیدی کل تاپیک هات تردیده قانون جذب به نوشتن نیست فقط 

به رها کردن رها کن ذهنت و نوشته هایی که میمویسی و بی ترتید انجام نده وقتی اعتقاد نداری بهش!

و اینکه قانون جذب یه سری چیزا داره که رعایت نمی‌کنی انجام میدی ولی با ناامیدی کل تاپیک هات تردیده قا ...

اره میدونم من از قانون جذب همه چیو میدونم

نوشتن. رها کردن و‌..‌

ولی انقد ک دیدم بعضیا تونستن با این قانون همه چی بدست بیارن منم دلم میخاد انجام بدم ولی نمیدونم چرا اعتقاد ندارم

با خودم میگم مگه میشه با تصور یکی پیام بده؟ میخاااام خیلییی میخوام اعتقاد داشته باشم ولی دست خودم نیس

هرکسی لیاقت توجه نداره !
اره میدونم من از قانون جذب همه چیو میدونمنوشتن. رها کردن و‌..‌ولی انقد ک دیدم بعضیا تونستن با این قا ...

پس عملی نمیشه بنظرم انجام نده