2777
2789
عنوان

خیلی ببخشید این سوال میپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 50 پست
سوزن کوچیکه یه کم بزرگتر

میخ😆😆متوجه میشه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه یا نوک چاقو امتحان کردم

باردارشدی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بعد متوجه میشه میگه پس عمدی بودشوهرم عاشق بچس شرایطشم داریمولی بخاطر خونوادش میخاد یکی دوسال عقب بند ...

قرص جلو گیری با کپسول کو اموکسی کلاو کاملا خنثی میشه 

دوبسته ال دی بخر هرشب یدونه  بنداز اشغال بره 

بعد ۱۰ روز کپسول کو اموکسی کلاو هم بخر 

بگو عفونت ادراری دارم یا هرچی 

اونم شبی یدونه  بنداز اشغال 😁

بعدا حامله شدی فیلم بیا که خودتم متعجبی چطور با قرص جلوگیری باردار شدی 

بعد میری دکتر و ایشون میگن چون اون تا قرص همزمان خوردی اثرش خنثی شده 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
قرص جلو گیری با کپسول کو اموکسی کلاو کاملا خنثی میشه دوبسته ال دی بخر هرشب یدونه بنداز اشغال بره بع ...

اخه شوهرم خودش طبیعی یا باکاندوم  جلوگیری میکنه به قرص خوردن من نمیرسه