2777
2789
عنوان

کیا بچه خیلی نارس داشتن

169 بازدید | 14 پست

کیا بچه خیلی. نارس داشتن چه الان که دارن چه ده یا بیست سال پیش بیاین بگین از لحاظ قد و وزن و هوش به بقیه هم سن هاشون رسیدن یا نه 

راه رفتن و نشستن تو چند ماهگی انجام دادن 

وزنشون تو یک سالگی چقدر بوده ؟

۹۰۰ گرم بود دنیا اومد و الان پزشک شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزن تولد 1800

دندان در اوردن یک سالگی 

وزن یک سالگی 8کیلو

راه رفتن یک سالگی 

چون تا 8،9 ماهگی نه مینشست نه چهار دست و پا نه سينه خیز، 10جلسه بردمش کاردرمانی که یک سالگی یا یک سال و یک ماهگی راه افتاد

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

۲۶سال پیش ۶ ماهه بودم مجبور شدن ب دنیا بیارن منو 

دکترا گفتن بچه با این شرایط نمیمونه اما بازم تو دستگاه گذاشتنم

۷۰۰ گرم بودم کلا . اندازه کف دست

الانم ک با وزن ۷۰ کیلو در خدمت شمام . از لحاظ عقلی و ذهنی ام خداروشکر اوکی ام . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

۳۳هفته

وزن تولد۱و۷۰۰

دندون ۱۱ماهگی

راه رفتن هم یک سال 

قدش نسبت ب همسناش در حد ۵سانتی کوتاهتره ولی هم قد خودش هم زیاد هست

وزنش هم به نسبت قدش کمی لاغر

باهوش و فعال

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

آ یو جی آر بود زیر ۲ کیلو 

دکتر گفت شیرخشک ندی فقط شیر مادر بده تا ۲ سال تمام دادم 

الان ۱۱ ساله باهوش زیبا شجاع مهربان قد بلند 😍

فقط یه کوچولو لاغر

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بیشتر ببینید
۳۳هفتهوزن تولد۱و۷۰۰دندون ۱۱ماهگیراه رفتن هم یک سال قدش نسبت ب همسناش در حد ۵سانتی کوتاهتره ولی هم قد ...

این بچه منه😁

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
نخیر بچه خودمه😁😜

😂😅😁

بیشتر ببینید