راه میرم حس میکنم شکمم سنگین شده زود نفسم میگیره شمام اینجوری هستین یا عادی راه میرین موقع راه رفتن شکمم سفته انگشت توش میره ها ولی سفته چن بارم به دکترم گفتم میگه انقباض نیس
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
شکمم که از همون هفته بیستم سفت شد مخصوصا نافم کش اومده بود .عزیزم اگه سونوگرافی عادیه حرکات نی نی خو ...
خب پس چجوری بااین شکم سفت راحت راه میرفتی راستش یه سونوگرافی گفت فقط یکیش که رحمت عرضش رشد نمیکنه بقیه گفتن همچین چیزی نیس ازاون موقع حس میکنم مشکل دارم در د فقط موقع لگد زدن به مثانم یکم دارم تکون که میخوره خوب میشه
توام دقیقا همین حسو داری؟ راه میری همین جوری هستی؟؟تکونای بچه رو بیشتر کجاها حس میکنی
من کل شکمم الان احساس میکنم ولی پایین و پهلو ها بیشتر ،آره منم حس سنگینی دارم خیلی حتی کمر درد گرفتم بدنم باد کرده شکمم هم سفت سفت نگران نباش اینا عادی گلم شاد باش بزار بهت خوش بگذره ،من راه میرن ولی سختم چون واژن درد بدی هم دارم