2777
2789
عنوان

کیا بیست و هفت هفته هستین

297 بازدید | 40 پست

راه میرم حس میکنم شکمم سنگین شده زود نفسم میگیره شمام اینجوری هستین یا عادی راه میرین موقع راه رفتن شکمم سفته انگشت توش میره ها ولی سفته چن بارم به دکترم گفتم میگه انقباض نیس

انقباض که اینطوری نیست عزیزم .قدم بزن شب ها غذای سنگین نخور و همینطور نفاخ

پس این چیه اخه اصلا نمیتونم راحت راه برم حس میکنم از نافم داره جرمیخوره انگار نفاخم که خیلی چیزا نمیخورم ولی بازم نفخ میکنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس این چیه اخه اصلا نمیتونم راحت راه برم حس میکنم از نافم داره جرمیخوره انگار نفاخم که خیلی چیزا نمی ...

طبیعیه عزیزم 

پوستت داره کشیده میشه حسابی 

چون قراره از هفته سی جنین با سرعت بیشتری رشد کنه .

تنگی نفسم به خاطره سنگینی و شد جنینه که به ریه ها فشار میاره  و گاهی مشکلات گوارشیه مثل پرخوری ..

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
طبیعیه عزیزم پوستت داره کشیده میشه حسابی چون قراره از هفته سی جنین با سرعت بیشتری رشد کنه .تنگی نفسم ...

اخه من اصلا غذام نمیتونم بخورم خیلی کم یعنی همه اینجورین موقع راه رفتن انقد تحت فشارن؟

اخه من اصلا غذام نمیتونم بخورم خیلی کم یعنی همه اینجورین موقع راه رفتن انقد تحت فشارن؟

همه که نه 

من خودم تا هفته سی خوب بودم همه جا میرفتم 

سه چهار ساعت تو بازار می‌چرخیدم 

بعد سنگین شدم و گاهی تنگی نفس می‌گرفتم .

اصلا خودتو نگران نکن اینا همش طبیعیه 

مطمئن باش

همه که نه من خودم تا هفته سی خوب بودم همه جا میرفتم سه چهار ساعت تو بازار می‌چرخیدم بعد سنگین شدم و ...

یعنی قبل هفته سی راه میرفتی شکمت سفت نبود؟؟؟من بااین سفتیه مشکل دارم حس میکنم غیر عادیه

یعنی قبل هفته سی راه میرفتی شکمت سفت نبود؟؟؟من بااین سفتیه مشکل دارم حس میکنم غیر عادیه

شکمم که از همون هفته بیستم سفت شد 

مخصوصا نافم 

کش اومده بود .

عزیزم اگه سونوگرافی عادیه 

حرکات نی نی خوبه 

درد هم نداری 

پس واسه چی ایام قشنگ بارداری رو به کام خودت تلخ می‌کنی .

لذت ببر از روزهای باقی مونده.

و خودتو آماده کن واسه استقبال از کوچولوی نازت

شکمم که از همون هفته بیستم سفت شد مخصوصا نافم کش اومده بود .عزیزم اگه سونوگرافی عادیه حرکات نی نی خو ...

خب پس چجوری بااین شکم سفت راحت راه میرفتی راستش یه سونوگرافی گفت فقط یکیش که رحمت عرضش رشد نمیکنه بقیه گفتن همچین چیزی نیس ازاون موقع حس میکنم مشکل دارم در د فقط موقع لگد زدن به مثانم یکم دارم تکون که میخوره خوب میشه

خب پس چجوری بااین شکم سفت راحت راه میرفتی راستش یه سونوگرافی گفت فقط یکیش که رحمت عرضش رشد نمیکنه بق ...

من مشکلی نداشتم واسه راه رفتن 

سفت بودن شکمم جلو تحرکم رو نگرفته بود .

توام دقیقا همین حسو داری؟ راه میری همین جوری هستی؟؟تکونای بچه رو بیشتر کجاها حس میکنی

من کل شکمم الان احساس میکنم ولی پایین و پهلو ها بیشتر ،آره منم حس سنگینی دارم خیلی حتی کمر درد گرفتم بدنم باد کرده شکمم هم سفت سفت نگران نباش اینا عادی گلم شاد باش بزار بهت خوش بگذره ،من راه میرن ولی سختم چون واژن درد بدی هم دارم