2777
2789
عنوان

آموزگاری💜

129 بازدید | 13 پست

بالاخره اون همه دیرخوابیدنا

زودبیدارشدنا

تلاش کردنا جواب داد...و من، آموزگاری قبول نهایی شدم.

بماند ب یادگار۱۴۰۳/۰۴/۲۳

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید
عزیزم مبارکت باشه کدوم شهری بالای ششصد شدی ؟

ممنون عزیزم...تهران قبول شدم...بله

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مبارکت باشه خیلی کیف داره جواب زحمتاتو گرفتی

مرسی گلم 

بیشتر ببینید
سلام عزیزم مشکل دیسک فک داشتی بعدازاینکه رعایت کردی کامل خوب شدی ؟ دیگه ازاون موقع هیچ مشکلی نداری؟

سلام آره خدا روشکر کامل برطرف شد

بیشتر ببینید

سلام عزیزم خوبی شما 

ببخشید شما مشکل فک داشتی خوب شدی کامل ؟ آخه میگن درمان نداره 

برام دکتر ساره فرهادی معرفی کردن نرفتم هنوز گفتن از شما راهنمایی بگیرم 

من رعایت میکنم حالم خیلی خوبه ولی الان یه دردی گرفته حس سبکی سر و تپش قلب دارم میترسم همش چیکار کنم 

اصلا چیزیم نمیتونم بخورم لاغر شدم کلی ..

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی شما ببخشید شما مشکل فک داشتی خوب شدی کامل ؟ آخه میگن درمان نداره برام دکتر ساره فرها ...

سلام مرسی بخوبی شما...بله خدا رو شکر رعایت کردم برطرف شد..منم کلی لاغر شدم..چون بمدت ۴ ماه با قاشق چای خوری غذا خوردم،۵۵ بودم شدم ۴۸...دکتر بمن گف با رعایت کردن برطرف میشه...غذای سفت نخورین،گاز نزنین ،دهنتونو از یه حدی بیشتر باز نکنین،اگه دندون پوسیده دارین یا تازگیا روکش کردین یا چند دندون کشیده دارین ممکنه علتش اون بوده،دندونای عقل رو هم چک کنین.راستی من بمدت ۱ ماه حرف نزدم در حدچند کلمه و ب فکم کامل استراحت دادم.خمیازه هم هنوز ک هنوز با دهن نیمه بسته میکشم...و اینم بگم اضطراب براش بد هست..خود استرس باعث میشه درد تو ی فک و صورت بیشتر شه

بیشتر ببینید
مبارکه

ممنون عزیزم

بیشتر ببینید
سلام مرسی بخوبی شما...بله خدا رو شکر رعایت کردم برطرف شد..منم کلی لاغر شدم..چون بمدت ۴ ماه با قاشق چ ...

دیگه الان لقمه اینا میتونی بگیری گاز بزنی؟ 

من نهایت ده روز رعایت میکنم 

گارد اینا نزدی عزیز؟ خداروشکر واقعا خوب شدی انگیزه گرفتم 

دندون عقلام جراحی کردم پوسیده یکی دارم روکش هم ندارم 

چون میگن این بیماری میره میاد عین سندروم 

تو اون چن ماه فقط سوپ میخوردی عزیزم؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد نگرانم دهنم زیاد باز نکنم دیگ باز نشه برا همون

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بیشتر ببینید
دیگه الان لقمه اینا میتونی بگیری گاز بزنی؟ من نهایت ده روز رعایت میکنم گارد اینا نزدی عزیز؟ خداروشکر ...

آره الان همه چی میخورم...ن من اصن گارد نگرفتم..باید خیلی رعایت کنی ۱۰روز خیلی کمه،ینی هربار ک رعایت نمیکنی و فکت صدا میده ب این معنیه ک باید از اول همه چیو شروع کنی و رعایت کنی...غذای برنجی هم میخوردم منتها با قاشق چای خوری و در حد کم،چون کلا استرسی بودم و بی اشتها..

بیشتر ببینید
آره الان همه چی میخورم...ن من اصن گارد نگرفتم..باید خیلی رعایت کنی ۱۰روز خیلی کمه،ینی هربار ک رعایت ...

وای خدا کنه منم خوب شم میخام ازدواج کنم افتادم تو دردسر کلا 

همه میگن خوب نمیشه و اینا اکه رعایت هم کنی دهنت دیک باز نمیشه برا همون نگران شدم 

گویا بستگی به تایم خواب و طرز نشستن هم مربوطه 

رعایت میکنم انشالله جواب بگیرم کلی دعات میکنم عزیز

بیشتر ببینید