2777
2789
عنوان

دوستم سه رقمی شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 65 پست
واقعا میگم امکانش هست اگه سرکلاس های مدرسه خوب گوش کنه میشه خوب بخونه میشه بازدهی مغزش خوب باشه میشه ...

دانشجو انصرافی دامپزشکی بود اصلا ۴ سال از کنکور دور بود

۲۵ سالش بود با دو تا بچه شیش ساله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما برنامه ریزی شده اصول و قانونی گذاشته واسه خودش قبول شده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب دکتر پره با سهمیه و پول حتی سوالات هم نخرند میشه پول داد تو همون دانشگاههای دولتی صندلی خرید

باشه عزیزم اینطوری بود مامانم میگفت ماشینمونو میفروشیم تو بری دکتر شی چند سال بعد پولو برگردون بهم

مگه الکیه؟از این خبرا نیست اینا رو باور نکنین

باشه عزیزم اینطوری بود مامانم میگفت ماشینمونو میفروشیم تو بری دکتر شی چند سال بعد پولو برگردون بهممگ ...

از این خبرها زیاده شما اطلاع ندارید من از خود دانشجوهای پزشکی دانشگاه دولتی هم شنیدم که ظرفیتمون تو دفترچه فلان قدر بوده ۵ نفر ۱۰ نفر اضافه با خرید صندلی گرفتند مامانت میخواد ماشینشو بفروشه خب بفرستت آزاد و پردیس و...

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
وقتی ظرفیت پزشکی دانشگاه تهران ۳۰۰ نفره ولی رتبه دو رقمی نمیتونه قبول بشه دیگه خودت اوضاع رو ببین خی ...

تراز سیوی چیه یکی از آشناهای ما هم معدلش خوب نبود ترازش سیو کرده که ترمیم معدل کنه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
نه بابا. تراز نهاییشم از رتبه یک کنکور بالاتر شده بود

خب تراز رو جواب دادن به سوالات مشخص می‌کنه 

وقتی تو جواب هارو داری منفی نمی‌زنی 

و همه رو درست میزنی و چند تاهم برای رد گم کنی جا میزاری 

تراز می‌ره  بالا 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

تراز سیوی چی هست؟تراز معدلو میگی یا کنکور

سرچ کن عنوانو البته فکر کنم دیگه لغو شده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید