2777
2789
عنوان

باز بابام خونه س😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 26 پست
عزیزم نمیشه ..خرج بچم بالاس

به بهانه بچت ازش بیشتر بگیر

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدای من ....حتما بچه ی منم در آینده مثل شما میشه ..خدا خیرشون نده

خدا نکنه عزیزم بجاش مامانم خیلی حمایتم مرد وگرنه معلوم نبود زندگیم به چه گ هی کشیده بشه حامی بچه هات باش و کم نذار انشالله که زندگی خوبی داشته باشن

من خیلی کوچولو بودم پدرم فوت شد. ولی الان همیشه خدا از همسرم تعریف میکنم جلوی بچه ها همش میگم بابا عاشقونه بابا میمیره براتون بابا گفت اینو براتون بخرم بابا گفت براتون پارک. هر کاری هم خودم بکنم میزنم ب اسم پدرشون. چون میخام رابطه اشون با پدرشون خیلی خوب باشه خدایی هم‌هست.همسرمم حوصله نداشته باشه همش تذکر میدم با بچه ها خوب باش. همسرکم اکثرا نیست این چند روز تعطیلات بچه ها از خوشحالی میخان بال دربیارن.

خیلی از همسن و سالام شنیدم ک باباهاشون بداخلاق هستن دلم نمیخاس ذهن بچه های منم در رابطه با پدرشون اینجوری باشه.واسه همین بت ساختم براشون همش میگم باید کودکیشون بهترین بابای دنیارو داشته باشن

عشق ممنوعه❤️‍🩹
بابایی اعتیاد داره عزیزم به شدت بی منطقه داره پیر میشه ولی هنوز به هیچ صراطی مستقیم نیست م زبون خو ...

عزیز دلم،ناراحت شدم😥

پس کمتر جلوی چشمش باش،خودتو مشغول کتابای بکن

خدا بزرگه،روزای خوب شمام میرسه😍

😐😐درد وغصه مردم خنده داره؟

نه گفتی باز پدرم خونه است.دردچیه پدرته بیچاره چراهمش بایدکارکنه عیدهم پیش خانواده حالاگیرمیده بیشتر باباها همینطورن 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
نه گفتی باز پدرم خونه است.دردچیه پدرته بیچاره چراهمش بایدکارکنه عیدهم پیش خانواده حالاگیرمیده بیشتر ...

کسی نگفت چرا خونه س .ظالمه ظالم میفهمی ینی چی ؟ ینی خون زن و بچه و می‌کنه تو شیشه . همه بابا ها تهمت میزنن؟؟ بد وبیراه میگن ؟؟ نمیزارن بچه شون درس بخونه؟؟