2777
2789
عنوان

حالم از خونواده همسرم بهم میخوره

373 بازدید | 11 پست

اول سالی ی چشمم اشک ی چشمم خون.خدا الهی داغ ب دلشون بذاره ک همیشه عامل خون ب دل کردن منن.از دیروز مدام دارم اشک میریزم‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعصاب روان نمیذارن برا ادم از دیروز دارم اشک میریزم لعنت ب خودشون و بچشون کاش بیدار شم ی روز ببینم ک ...

چیشده چیکار کردن؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم چوب خدا صدا نداره اگه نفرین هم نکنی خدا همیشه جا حقه مطمین باش من با چشم های خودم معجزه خدا را دیدم 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

چیشده چیکار کردن؟؟

دارن تمام تلاششونو میکنن ک بگن ما هر کاری دوست نداشتیم و دلمون نخاست برای تو انجام بدیم برای بقیه عروس ها میکنیم حرفم بزنم بیشتر خوشحالی میکنن ک رفتاراشون جواب داد کاری باهاشون ندارم باز دست برنمیدارن

دارن تمام تلاششونو میکنن ک بگن ما هر کاری دوست نداشتیم و دلمون نخاست برای تو انجام بدیم برای بقیه عر ...

ای بابا چقد ادما مریض شدن رحم و انسانیت هم ندارن. خب شما زن پسرشونی ینی اینقد بی اهمیتن به ارامش شما! بیخیال باش رفت امد نکن باهاشون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ای بابا چقد ادما مریض شدن رحم و انسانیت هم ندارن. خب شما زن پسرشونی ینی اینقد بی اهمیتن به ارامش شما ...

تمام این رفتارارو میکنن فقط بخاطر اینکه از پسرشون خوششون نمیاد وگرنه من بدی نکردم بهشون