2777
2789

برای بهتر شدن زندگیت حاضری چیکارایی بکنی که تا الان نکردی؟ از چی میگذریت حاضری بگذری تا ی زندگی عالی داشته باشی؟؟

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از،سلامتیم استراحتم کنار بچه ها بودن سرویس دادن ب همسر گذشتم رفتم سر کار تا زمدگی مرفه تری داشته باش ...

الان زندگی مرفه تری داری؟ 

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

بایدازبچم بگذرم که نمیگذرم

چرا فکر میکنی باید از بچت بگذری که زندگیت مرفه تر بشه؟!🤔

بلهاگه ب امید درامد همسرم بودم هیچی نداستم

خب خدارو شکر .

شغلت چیه الان؟

تو دو راهی نبودم

ولی حاضر نیستم از چیزیم بگذرم

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید
حقوقم کمه حدود ۱۷مزایام خوبه خداروشکر

پس دنبال خیلی خیلی  بهتر شدن نیستی همینجوری  اوضاع اوکی 😍

اما... 

تو دو راهی نبودمولی حاضر نیستم از چیزیم بگذرم

حتی ازکم پولیه این زندگیتم حاضر نیستی بگذری🤔😌

پس دنبال خیلی خیلی بهتر شدن نیستی همینجوری اوضاع اوکی 😍اما...

خیلی خیلی بهتر شدن یعنی چی

بالای ۴۰ درامدمه 

هرکار بخوام با پولم میکنم

خونه بزرگ ماشین خوب پس انداز

حسرت کسیو نمیکشم 

با اطرافیانم ک همه پولدارن مقایسه نمیشم

هروقت بخوام سفر میرم

خونه دار بودم باید ب کمترین راضی میشدم 

حتی ازکم پولیه این زندگیتم حاضر نیستی بگذری🤔😌

ما خانواده امون چهار نفره اس

هر چهارنفرمونم که سر کاریم 

شغل خودم و برادرم که درآمدش خوب نیست ولی مادرم و پدرم دو شغله هستن

تاحالا چیزی هم نبوده خاسته باشمش و الان نداشته باشم

چطوری کشف کردی من تو کم پولی زندگی دارم دست و پا میزنم

دانشجوی رشته حقوق👩🏻‍⚖                                                    تکنسین داروخانه💊                                                           مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیشتر ببینید