2777
2789

بعضی وقت ها در حد ی بار تو سال براش غذا درست کنید یا ببرید یا دعوتش کنید 

چیزی از شما کم نمیشه ولی اونو خیلی خوشحال میکنه

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

[QUOTE=376092819]والا ماهم خوابگاه بودیم اصلا همچین توقعاتی از کسی نداشتیم.. به دیگران چه ربطی داره خوابگاه بودن ما ...[/QUOT

تو همون شهر فامیل داشتی؟ فامیل درجه یک؟

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره

میدونه وقتی از کلاس ها میای خسته و داغون چقدر سخته پا شی غذا ام درست کنی؟ مخصوصا وقتی پریود ام باشی من یکی که تا مرز غش میرفتم فکر کن از صبح تا 6 کلاسی پریود ام هستی برگشتی خوابگاه باید وایستی تازه غذا درست کنی 

توقع ندارم از کسی ولی اگه ی روزی خودم سرباز یا دانشجو ببینم این کار رو براش میکنم حالا کسی برای ما نکرد به درک یکی دو بار تو سال منو فقیر نمیکنه عوض 4 تا خوب ازم میگه

کلا تجربه ی من ثابت کرده هرچی ازت فاصله بگیرن اتفاقا بیشتر به نفعته وگرنه به بهونه ی تنهایی و برات غ ...

اینم هست ولی دیگه طی 4 سال یکباره نیای ی سر بزنی فاصله نیست رسما قطع ارتباطه

میدونه وقتی از کلاس ها میای خسته و داغون چقدر سخته پا شی غذا ام درست کنی؟ مخصوصا وقتی پریود ام باشی ...

ببین اینکه شما خوبی دلیل نمیشه اطرافیانتم مثل خودت باشن شما کاری رو انجام میدی فراتر از وظیفت و دیگران خب اینکارو نمیکنن سربازی طرف دست خودش نیست کجا و کدوم شهر بره ولی دانشگاه فرق میکنه شما وقتی راه دورو انتخاب کردی همه این چیزارو میدونستی دیگه.. به امید دیگران که نرفتی شهر دیگه اتفاقا خوابگاه بنظر من همینش خوبه که یاد میگیری تحت هر شرایطی از پس خودت بربیای

[QUOTE=376092819]والا ماهم خوابگاه بودیم اصلا همچین توقعاتی از کسی نداشتیم.. به دیگران چه ربطی داره خوابگاه بودن ما ...[/QUOT]

به من خیلی سخت گذشت  خوابگاه و دانشجوی شهر غربت .

گاهی دلم یه تخم مرغ میخواست یا غذای گرم خونگی ...

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

[QUOTE=376092819]والا ماهم خوابگاه بودیم اصلا همچین توقعاتی از کسی نداشتیم.. به دیگران چه ربطی داره ...

والا من که گاهی خودم غذا میپختم کسایی رو دعوت میکردم که خودشون خونه داشتن و یکبارم به من تعارفی نکردن😂

غذا میبردم بیرون😂😂

درسته که الان میگم حماقت بود ولی اون موقع خوش میگذشت واقعا😂😂

والا من که گاهی خودم غذا میپختم کسایی رو دعوت میکردم که خودشون خونه داشتن و یکبارم به من تعارفی نکرد ...

خدا رو شکر که به شما آسون گذشت .

شرایط برای همه یکسان نیست 

من اذیت شدم و میدونم خیلیا هم خستن که الان اذیت باشن .

خدا رو شکر که به شما آسون گذشت .شرایط برای همه یکسان نیست من اذیت شدم و میدونم خیلیا هم خستن که الان ...

اره خب ادما فرق دارن 

ولی من همیشه به کسایی که خوابگاهن میگم تا میتونید استفاده کنید بعدش خیلی دلتون تنگ میشه برای این دوران

اره خب ادما فرق دارن ولی من همیشه به کسایی که خوابگاهن میگم تا میتونید استفاده کنید بعدش خیلی دلتون ...

آره خودمم خاطرات خوبشو هیچوقت فراموش نمیکنم و میدونم همون یه بار بوده دیگه تکرار نشدنیه ...

ذکرش به خیر باد🌴