2777
2789
عنوان

دلم خونه واسه بچم

337 بازدید | 16 پست

شوهرم انداخته منو بیرون زیر سر بلند شده دیگه منو نمیخاد الان ۱۰ روزه منو فرستاده بیام پیش خانوادم با جنگ و دعوا و تهمت و بهونه .. اصلنم زنگ نمیزنه یا جواب تلفن نمیده

بچمم نذاشت بیارم دلم داره میترکه بی تابه بچمم خیلی ناراحتم

میشه واسم دعا کنید دلم همش شور بچمو میزنه خدایا چیکار کنم خیلی بی قرارم

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی متاسفم عزیزم..

نگران نباش بچه پیش باباشه دیگه با شما مشکل داشته با بچه خودش که مشکل نداره اتفاقا بذار چندروز بمونه پیشش بفهمه بچه داری چقدر سخته..

با وکیل مشورت کن فکرکنم بتونی ازش شکایت کنی ک بیرونت کرده

خیلی متاسفم عزیزم..نگران نباش بچه پیش باباشه دیگه با شما مشکل داشته با بچه خودش که مشکل نداره اتفاقا ...

اره پیش باباشه اما باباش ادم لایقی نیست خیلی بیخیاله و اصلا به بچه اهمیت نمیده از عمد ک منو اذیت کنه بچرو نگه داشته

شکایت هم بکنم موضوع اینه که اون منو انداخت بیرون کلی فحش و کتک زد دیگ منم خانوادم اومدن جروبحث بالا گرفت دعوا شد بین خانواده ها اخر سرم ما پا شدیم اومدیم خب نمیشه شکایت کنم چون اون گردن نمیگیره چه بلاهایی سرم اورده

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
بیشتر ببینید
اره پیش باباشه اما باباش ادم لایقی نیست خیلی بیخیاله و اصلا به بچه اهمیت نمیده از عمد ک منو اذیت کنه ...

همون موقع جلو در باید زنگ میزدی مامور میومد صورت جلسه میکرد

الانم میتونی با مامور بری بچتو ببینی بگی نمیذارن ببینمش 

احتمالا دعا براتون گرفتن.دشمنی تو فامیلش نداری یا شخصی که حسود باشه؟یه آدم مومن پیدا کن اول برات سرک ...

نمیدونم بخدا به این جور چیزا اعتقاد ندارم اما اطرافمون دشمن داریم ک اهل دعا نوشتن باشه

بیشتر ببینید
خوب این خودش مدرکه شاهد ببر دادگاه نترس بگو بیرونم کرده پدرشم درمیارن

کسی از همسایه ها از ترسشون از این نمیان شهادت بدن ک

بیشتر ببینید
نمیدونم بخدا به این جور چیزا اعتقاد ندارم اما اطرافمون دشمن داریم ک اهل دعا نوشتن باشه

عزیزم من  هم نداشتم

حتی همینجا دوسه تا تاپیک در مورد جن داشتن و...رفتم و حرفهای خوبی نزدم مثلا گفتم این خرافات چیه برو مشاور و...تا اینکه تو زندگی خودم باهاش برخورد کردم و فهمیدم که دعا و طلسم رو هیچ مشاوری نمیتونه درمان کنه.ببین تاپیکهامو بخون من شوهرم تا چهار پنج ماه پیش میمرد برام رو حرفم حرف نمیزد چند وقته مثل دیو شده البته به لطف الهی کسی رو پیدا کردم که برام سرکتاب باز کرد و باطل السحر زد برام خداروشکر خیلی تغییرات  مثبت تو همین چند روز داره اتفاق میوفته..