2777
2789
حافظ هم اعصاب نداره 😑😂

سرش  شلوغه😂😂

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برات درست  دروامد عزیزم؟

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

شد مثل اون کلیپه که طرف با چه شوقی اومد فا‌ل گرفت براش ای ساربان اهسته ران در اومد😂

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
ب ایچیزا اعتقاد ندارم

منم نداشتم ولی واقعا فالی که  از صمیم قلب باشه  درست درمی آید

برات درست دروامد عزیزم؟

نمیدونم اخه خودم اینطور فکر نمیکنم راجع به خودم

همیشه ف. ال های حافظ برام درست درمیاد 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

عزیزم تنبلی میگه شرایط هرکاری را داری و ابزار پیروزی دستت منتهی خودت یه تلاش هم‌نمیکنی

اخه زیاد آدم تنبلی نیستم

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

نمیدونم اخه خودم اینطور فکر نمیکنم راجع به خودمهمیشه ف. ال های حافظ برام درست درمیاد

خوب  شاید واقعا  به این ف ال نیاز نداشتین و گرفتین 

اگه واقعا  کارتون لنگ باشه درست دار می آید

من فکر می کردم حافظ فقط با من مشکل داره😅خداروشکر خیالم راحت شد 😁

😅😅

برا من همیشه فا. ل های خوبی میومد این یهو اینطوری شد😅

خوب شاید واقعا به این ف ال نیاز نداشتین و گرفتین اگه واقعا کارتون لنگ باشه درست دار می آید

آره دقیقا