2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این زن بگید بدونم

210 بازدید | 18 پست

دوتا بچه بزرگ داره، با یکی ازدواج کرده که اختلال روحی روانی داره بد دل شدیده مدام به خودشو بچها تهمت جنسی میزنه و حبس خونه شدن . ارتباط با هیچکس نمیزاره داشته باشن چون بسیار بددله و همه رو دشمن میدونه‌.اینده هیچکس براش مهم نیس . حالا این زن خودشو چسبونده به مرده و شدن دوتا ...کلا بیخیال شده یه ادم افسرده که الکی خوشه و خودشو به خواب زده .اخلاق عینهو بلانسبت سگ ..شده بدتر از مرده با بچه بزرگه که کلا قهره با کوچیکه هم نمیسازه .انقد مراعات زیادی کرده که حتی اگه مرده بگه بمیر میگه چشم میمیرم.حتی بچشو یه پارک هم نمیبره انقد از شوهرش میترسه ... یه بخش وسیعیش هم از اینه که زیادی کوتاه اومده دیگ گندش دراومده حتی بعد کلی سال زندگی یه خونه هم ندارن درست حسابی و مرده همش تو خونه های کلنگی و قدیمی میبرتشون حتی به مادر زنشم تهمت جنسی میزنه که باهاش قطع ارتباط کنه ولی زنه همچنان دست رو دست نشسته .نظرتون چیه راجب این خانم  راستی اینطوریم نبوده که نشناسه شوهرشو حتی از دوران اول زندگی و عقد متوجه شده بوده که ادم درستی نیست ولی به هوای اینکه از ابرو نمیشه بهم زد و احتمال داده بهتر بشه تا قیامت ادامه داده به این وضعیت ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این آقا که پارانوییده و هیچ درمانی هم نداره شاید با مراجعه به روانشناس یه مقدار کمی بهتر بشه که البته اکثرا اصلا به روانشناس هم‌مراجعه نمیکنن

خانوم‌هم مهارت جرئت مندی نداره،از شدت ترس احساس ناچاری میکنه از اول ترسیده نتونسته ازدواج رو به هم بزنه بعدشم باز ترسیده نتونسته طلاق بگیره ناچار شده بسوزه و بسازه خانم‌اگر ترسش هاش رو کم رنگتر کنه،جسورتر وجرئتمند تر باشه میتونه واسه زندگیش تصمیم بهتری بگیره

این آقا که پارانوییده و هیچ درمانی هم نداره شاید با مراجعه به روانشناس یه مقدار کمی بهتر بشه که البت ...

دیگ خیلی این خانم کار از کارش گذشته ، ضعف اعصاب داره و افسردگی بیخیال اینده خودش و حتی اینده بچهاش شده حداقل در ظاهر این مدلیه حتی جرات اینکه پشت بچهاشم در بیاد نداره . چطوری ترس کنار بزاره؟

دیگ خیلی این خانم کار از کارش گذشته ، ضعف اعصاب داره و افسردگی بیخیال اینده خودش و حتی اینده بچهاش ش ...

فقط وفقط کمک گرفتن از یه روانشناس حرفه ای

این وضعیته که میگید حددددداقل ۱۲ جلسه تراپی‌میخواد

فقط وفقط کمک گرفتن از یه روانشناس حرفه ایاین وضعیته که میگید حددددداقل ۱۲ جلسه تراپی‌میخواد

این خانم حتی یبار سر مسئله کوچیک یه بحث کوچیک با بچه بزرگش شنیدم خودزنی کرده هی زده تو سر خودش میگفت دوسه باری عین ادمای روانی که حسابی قاطی کرده باشن حمله کرده بزنه بچشو ولی در عین حال اون خانم میدونم شاغلم هست  

برای خانم ۱۲ جلسه یا شوهرش؟

این خانم حتی یبار سر مسئله کوچیک یه بحث کوچیک با بچه بزرگش شنیدم خودزنی کرده هی زده تو سر خودش میگفت ...

حق داره،حتی تصورشرایطی که داره هم‌سخته کلافه شده دیگه نمیدونه باید چیکارکنه

برای خانم،آقارو بعید میدونم اصلا بره پیش روانشناس اگر‌بره هم‌بعدیکی دوجلسه یه اَنگی به روانشناسه میزنه

حق داره،حتی تصورشرایطی که داره هم‌سخته کلافه شده دیگه نمیدونه باید چیکارکنهبرای خانم،آقارو بعید میدو ...

پس چرا در حق بچهاش دشمنی میکنه من موندم...

شما روانشناس خوب میشناسی؟ معرفی کنم بهشون

کدوم؟خانم یاآقا؟کرج تهران اره میشناسم ولی شهرستان نه،آنلاین و تلفنی هم میشناسم

خود خانمه که خودشو به بیخیالی زده و داره در حق بچهای بیچارش دشمنی میکنه با هیچکاره کردن خودش تو زندگی ضربه بزرگی به بچهاش اول زده .

برای خانمه میخوام تهران باشه 

فکر کنم حضوری بهتره 

خود خانمه که خودشو به بیخیالی زده و داره در حق بچهای بیچارش دشمنی میکنه با هیچکاره کردن خودش تو زندگ ...

میدونی داستان چیه،آدما باید شمشیر داشته باشن‌که بتونن بجنگن باید مواد اولیه داشته باشن که بتونن غذا درست کنن این خانم بیچاره توانش رو نداره جرئتش رو نداره درواقع نمیدونه چطوری باید خودشو نجات بده انگار که تویه شرایطی که نمیتونه تغییرش بده گیرکرده وبخاطرهمین عصبی وافسرده شده

کرج ۲تا روانشناس خوب میشناسم 

آقای قربانی که کلینیک نگاه نو کار میکنن سرچ کنید شماره ی کلینیک تو گوگل هست

خانم دکتر سحر چگینی هم عالین فکرنکنم‌شماره شون تو گوگل باشه اگر پیش ایشون رفتن بگید گروه درمانی هم حتما شرکت کنن فوق العاده ست

خانم ژولیت رودینی هم یکی از بزرگتریت روانشناس های ایران هستن الان آلمانن پیجشون رو بگید دنبال کنن پادکست های خیلی خوبی میزاره

میدونی داستان چیه،آدما باید شمشیر داشته باشن‌که بتونن بجنگن باید مواد اولیه داشته باشن که بتونن غذا ...

این چگینی که گفتی تهرانن ؟ 

حالا اگه تلفنیم میشناسی خوب باشه واقعاااا بگو بهشون معرفی کنم  شاید نتونست از در خونه بزنه بیرون که ۱۲ جلسه تراپی بره