دلخستهـ_خسته_جان مدیر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 237 عنوان خیلی ناراحتم به خاطر کنکور تنها موندم خونه | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست موندم خونه که بتونم درس بخونم حالا الان اونجا هم برم چیز خاصی به دست نمیارما همش قراره به خاطر چاقیم مسخرم کنن ولی خب حال و هوام عوض میشد و تنها نمیموندم الان دارم مثل چی عر میزنم این کاربری دومم هست 1404/01/01 | 05:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 237 پسر عمه من تپلی بود سال کنکورش عزمش جزم کرد و نشست خوند و حسابی ورزش و سالم خوری میکرد عید که اومد ... یعنی منم میتونم؟اگر بتونم مامانم خیلی خوشحال میشه همه جوره پشتم بوده که من قبول بشم از رشته ای که میخوام این کاربری دومم هست
آنجلیک عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2261 یعنی منم میتونم؟اگر بتونم مامانم خیلی خوشحال میشه همه جوره پشتم بوده که من قبول بشم از رشته ای که می ... آره هدف بلند مدت بزار حداقل یکساله زندگی نیست بجز نم نم باران بهار 🌱🌈
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4413 آره دیگه اگه خانواده میدونستن به جای درس خوندن میای نی نی سایت حتما تو رو هم میبردن، مشکلی نیست که، یواش یواش شروع کن خوندن
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 237 آره دیگه اگه خانواده میدونستن به جای درس خوندن میای نی نی سایت حتما تو رو هم میبردن، مشکلی نیست که، ... حالا شما نمک بپاش رو زخم آدم من کل دیروز رو داشتم درس میخوندم کل شب هم جای خوابیدن عر زدم و میگرنم زده بالا کسی رو هم ندارم باهاش صحبت کنم و درد و دل کنم فقط یه اینجا هست دلم داشت میترکید این کاربری دومم هست
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4413 حالا شما نمک بپاش رو زخم آدم من کل دیروز رو داشتم درس میخوندم کل شب هم جای خوابیدن عر زدم و میگرنم ... واقعا که من فقط خواستم یادآوری کنم بهت که درس بخونی. ببین تو حتی از مهمونی عیدت هم گذشتی پس باید بخونی، انشالله بهترین رشته رو بیاری
140111delroba عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3468 بخون امسال سال دیگه راحت باش💚 بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج .
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4413 ببین اصلا هم به وزن بالای خودت فکر نکن، وزن رو میشه هر وقتی که بخوای بیاری پایین ولی کنکور زمانش محدوده، مثلا تو کنکورتو بده بعد کل تابستون وقت. داری لاغر کنی
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1334 طاقت بیاردووم بیار و ادامه بدهسال بعد این موقع،درحالی که محصل رشته مورد علاقت هستی،با یه اندام متناسب هرجا دلت میخواد برو
meygolii عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 786 الهیمگه سر صبح بقیه کجا رفتن؟انشاالله بهترین نتیجه رو بگیری.خیلی تلاش کن که واقعا بخش مهمی از اینده ت همین انتخاب چند ماه اینده ته خدایا شکرت واقعا دوستت دارم
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 237 ببین اصلا هم به وزن بالای خودت فکر نکن، وزن رو میشه هر وقتی که بخوای بیاری پایین ولی کنکور زمانش محد ... خیلی ممنونمکاش که بتونم این کاربری دومم هست
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 237 طاقت بیاردووم بیار و ادامه بدهسال بعد این موقع،درحالی که محصل رشته مورد علاقت هستی،با یه اندام متنا ... خدا از دهنت بشنوه الهی که همینی بشه که میگی قبول بشم از همون رشته ای که دوست دارم این کاربری دومم هست