2777
2789

موندم خونه که بتونم درس بخونم 

حالا الان اونجا هم برم چیز خاصی به دست نمیارما همش قراره به خاطر چاقیم مسخرم کنن 

ولی خب حال و هوام عوض میشد و تنها نمیموندم 

الان دارم مثل چی عر می‌زنم 

این کاربری دومم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا ک تنها موندی لااقل درستو بخون

عیدای بعدی هم هست 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
بیشتر ببینید

یکسال دیگه همه این سختیا تمومه،و اگه چیزی که میخوای نشه،آرزو میکنی برگردی به امروز.دیدی که چقدر زود میگذره!ان شاءالله موفقیت در انتظارت باشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

پسر عمه من تپلی بود 

سال کنکورش عزمش جزم کرد و نشست خوند و حسابی ورزش و سالم خوری می‌کرد 

عید که اومد تو مهمونی هیچکس باااااورش نمیشد خودشه 

آنقدر جذاب و خوشتیپ شده بود

همون سال مهندسی کامپیوتر دولتی یه دانشگاه خوب قبول شد

نشد نداره 

پا نویس بگم بهت قول میدم تو همین الانش خیلی قشنگی چاق یا لاغر 

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار 🌱🌈
یکسال دیگه همه این سختیا تمومه،و اگه چیزی که میخوای نشه،آرزو میکنی برگردی به امروز.دیدی که چقدر زود ...

کاش قبول بشم از رشته ای که می‌خوام 

خسته ام خیلی 

این کاربری دومم هست