2777
2789
عنوان

روز اول ساله بیاین یکم پُز بدیم🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 30 پست
چه پزی بدیم حالاوالا از دست دخترام خیلی ناراحتم😂اصلا حوصله ندارم

چرا 😂

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواستم تو تاپیکتون شرکت کنم دیدم شمایی

اگر حرفی زدم و باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام و امیدوارم من رو ببخشی

من هم سعی میکنم بنده بهتری باشم

و اینکه اگر خواستین کسی رو راهنمایی کنید از الفاظ زیبا و مهربانانه استفاده کنید موثرتره

❤❤❤

میشه 

ولی من از دست دخترهای راضی هستم

بگو چکار کردی که خوبن حرفتو گوش میکنن.من دو تا پسر دارم.مدوام دعوا میکنن.البته اگه وقت بزارم و باهاشون بازی کنم و ببرمشون بیرون بهتره.ولی نبرم.مداوم همو میزنن

خواستم تو تاپیکتون شرکت کنم دیدم شماییاگر حرفی زدم و باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام و امیدوارم من ...

بانو جان اگه چیزی گفته شده صرفا برای این بوده که به خودت بیای.من از لفظ مهربون خوشم نمیاد اونم وقتی میبینم یکی میدونه و عمل نمیکنه.

حیف نیست؟ وقتی با تمام کمالاتت با تمام خوبیات با تمام اعتقادی که داری، نصفه نیمه حرف خدارو گوش میکنی؟

مث اینکه بگی من دوست دارم ولی حرفتو قبول ندارم.

تعصب رو بذار کنار

دلم میخواد و دوست دارم رو بذار کنار

بینی و بین الله بشین فکر کن ببین این  کاری که میکنی با خواسته خدا جوره یا نه.با احکامش جوره یا نه...

شما هم حلال کن اگه حرفی سخنی باعث کدورتت شده

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

بگو چکار کردی که خوبن حرفتو گوش میکنن.من دو تا پسر دارم.مدوام دعوا میکنن.البته اگه وقت بزارم و باهاش ...

دخترهای من بزرگ هستند و کنکوری حرف رو هم گوش میدن غیر از حجاب که کامل رعایت نمی کنن

کاربر آقا