2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 121 پست
شنیدی میگن خدا از حق الله میگذره ولی از حق الناس نه؟

حق الله اون جایی که سهوا یا بی اختیار انجام بدیم جای بخشش هست. نه جایی که با اختیار و دل خودمان از حق الله بگذریم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
ماشالله با دین و ایمونای واقعی چجوی قضاوت میکنن😂مطمئنی خدا تا زمانی برام خوبه که خلاف علاقم نباشه؟م ...

من شخص شمارو نگفتم شماهم حق ندارین تهمت بزنین.

اگرم طبق احکام خدا جلو میرید منت رو سر خودتون بذارید نه بقیه.

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم با حرفت خیلی‌موافقم‌ولی اینقد ک تو گوش آدم میخونن ک نه طرز فکرم عوض شده و مدام حس گناه دارم همش ...

عزیزم هیچکس نمیتونه بگه نماز منی که کاشت ندارم قبوله یا نماز کسی که با کاشت میخونه، منتهی عقل سلیم میگه با قواعدی که خدا گذاشته پیش بریم ، قبول شدنو نشدنش رو واگذار کنیم به خودش

که انشالله قبوله 

یکی از این قواعد هم طهارته ، یکی از قواعد طهارت هم رسیدن آب به بدنه و ...

منم مثه شما عاشق ناخن خوشگلم ،ناخنای خودم بد نیستن گهگاهی لاک میزنم بهشون میرسم ولی بعد بچه نتونستم خیلی مرتب و یکدست بلندشون کنم ولی خب به خاطر دل خودم پا رو احکام نمیذارم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

شما هم شنیدی خدا میگه اتقو الله؟

کلمه به کلمه حرفات بوی نفاق میده ولاغیر.

به سلامت

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

یه درصد احتمال بده اون که تو خوابت گفته بهت اشکال نداره الهی نبوده باشه و شیطانی باشه

هرکی بخواد هرجور خواست با دین رفتار کنه که سنگ رو سنگ بند نمیشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

کاشت حق الناس و حق النفس هم هست

حق الناس چون با کاشت جلوی مرد نامحرم جلوه گری کردی...

همچنین اگر بدون طهارت بچه دار بشی در حق بچه ات ظلم ابدی کردی...

حق النفس هم چون به ناخن و مژه ات آسیب زدی و باعث قارچ ناخن ات شدی و باعث از بین رفتن اعمال و نماز و روزه و غسل ات شدی و اون دنیا باید جواب روح و جسم خودش رو هم آدم بده،

ادم اراده محکم و اعتماد به نفس داشته باشه اصلا سمت کاشت نمیره

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

الان جدیدا پسرا میگن دختری که ناخن نکاشته ینی ب خودش نمیرسه و کنسله🤐

اون پسرا دخترا رو برای دستمالی می‌خوان

اغلب همین پسرا برای ازدواج میرن سراغ دختری که آشپزی بلد باشه و نجابت داشته باشه

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

خب پس وقتی اینارو میدونی به شما چه ربطی داره که ریپلای میکنی؟اعمال من واسه شما ثبت میشه؟متاسفم واستو ...

شما که هنوز اونقدر بالغ نشدی که نمیدونی نباید وسط صحبت دونفر دیگه فضل بپراکنی بهتره بری کمی ادب یاد بگیری.

بچه جون تو هنوز با خودت معلوم نیست چند چندی هم خدارومیخوای هم خرمارو.

یه کلمه هم لق لقه زبونتون شده فکر میکنید وقتی که بگید همه باید خبردار وایسن براتون.

همین کارارو میکنید از اسلام فقط یه پوسته مونده.

برو خوش باش با اعتقادات من دراوردیت.

به سلامت