2777
2789

بچه هام نزدیکه۱۰روزه اسهال دارن هرچی دکترمیبرمبدردنمیخوره هرروزبدترمیشن بهترنمیشن.یوموگی میدم.پدی لاکت میدم.زینک میدم.بلوط دادم.سیب زمینی آبپزدادم...همه چی روامتحان کردم ولی فایده نداشته شکمشون شله شله صدای آبکی بودن شکمشون توی خواب هم میادتوی خواب این پهلواون پهلومیشن صدای شکمشون میادکه چقدآبکیه.هرچنددقیقه ای اسهال میکنن حتی توی خواب.😔🙁

مسموم شدن احتمالا، ببر دکتر قرص میده و سرم غذایی میزنن اب بدن کم میشه موقع اسهال

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه شربت هست برو داروخونه بگیر رنگش سبز

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید
قرص اسهال چیه؟برای بچه دوساله خوبه؟

بذار ببینم دارم قوطیشو عکسشو برات بفرستم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید

حتما اینو درست کن دعام میکنی

فقط و فقط با سبزی نعنا (سبزیش خشکم باشه اشکال نداره) با یه تخم مرغ کوکو درست کن بده بخورن یکمم به ابشون عرق نعنا(در حد چند قاشق عرق نعنا) قاطی کن از روش بده بخورن

درجااااا اسهال قطع میشه