2777
2789
عنوان

آبرسان لدورا

139 بازدید | 25 پست

سلام خانوما 

من به پیشنهاد فروشنده ک مثلا قابل اعتمادم بود کرم آبرسان قوی لدورا گرفتم صورتی رنگه 

پوستم خشکه آبرسانی که نمیکنه هییییچ بدتر میسوزه آتیش میگیره قررررمز میشه دون دون میشه و کاملا پوستم بهم ریخته بدتر 

کسی میدونه علتشو؟چیکار کنم ۶۰۰ تومنم پول دادم

دقیقاااا

من قبلا ابرسان لدورا میزدم جلدش سفید بود سرش الماس طور بود

تموم که شد اینو گرفتم جلدش صورتی کمرنگه 

صورتم جوش میزنه خارش دارم هروقت میزنم و زود چرب میشه صورتم خیلی بده

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ابرسان خوب کسی میتونه معرفی کنه البته پوست چرب

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بیشتر ببینید

لدورا که کلی نمایندگی داره و با زبان چرب و نرم و کلی تعریف بیخود، فقط محصولات بی کیفیتشون رو تو پاچه مردم میکنن، معتبر بود که جاش تو قفسه داروخونه ها بود، نه تو دست هر ننه قمری به عنوان نماینده لدورا