2777
2789

یه زمان مستقیم بیان نمیکردم که از تلگرام فیلم میبینم.

چه فیلم آشغالی بود این سینمایی خرچنگ

یعنی با زجر دیدم از بی فیلمی /=

اگر توی سینما براش پول میدادم حس ت جاوز بهم دست میداد چون رسما پولم رو میریختم تو خلا و حس میکردم تهیه کننده و کارگردان بهم تعرض کردن /=

این اگر پولشویی نیست پس چیه

هیچ نگاهی به اکران ندارن و فقط میخوان پول رو بیارن تو سیستم بانکی /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افتضاح بود هم اون هم فیلم قلهککارگردانشونم یکیهگذشته از داستان بی مضمون و مزخرقش فیلمبرداریش انگار ب ...

خوب آفتاب آمد نشان از آفتاب

کارگردانش هم یکیه (:

باز من قلهک و مورچه خوار و این سه چهار سال سینمای ایران رو ندیدم ولی امشب حجم کاری عشار آورد گفتم بذار اینو با اکراه ببینم دیگه فیلم های تکراری رو برای چهلمین دفعه نبینم که تبدیل به زجر شد (:

خوب آفتاب آمد نشان از آفتابکارگردانش هم یکیه (:باز من قلهک و مورچه خوار و این سه چهار سال سینمای ایر ...

باور کن فیلما اینستا شرف دارن به این فیلمنامه های ابکی و الکی 

حیف وقت که بزاری برا تماشای اینا

مگه مجبورید فیلم ایرانی ببینید..این همه فیلم محشر خارجی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مگه مجبورید فیلم ایرانی ببینید..این همه فیلم محشر خارجی

یه پنجا معرفی کن خیر امواتت که ندیده باشم (:

شما پنجاش رو بگو

باور کن فیلما اینستا شرف دارن به این فیلمنامه های ابکی و الکی حیف وقت که بزاری برا تماشای اینا

یه فیلمی بود این اینفلوئنسر مشهدی کارگردانی کرده بود و کمدی بود و چند ثانیش رو دیده بودم اون کیفیتش از این فیلم میلیاردی بهتر بود

اولی

سینما اصلن نمی بینم همه فیلما مضخرف و بی سروته دیگه مثل دهه ۶۰ و ۷۰ نیست فیلما ، نمایش خانگی رو می بینم به خاطر سرگرمی اونم  واقعا افتضاح همش یا مشروب می خورن یا سیگار می کشن فقط کم مونده رختخواب نشون بدن دهه های قبل با وجود محدودیت چه فیلم های قشنگی می ساختن 

نمیدونم اینت مخاطبو چی فرض میکنن

وقتی روستایی و مهدویان از نسل جدید به بهونه های مختلف ممنوع الکار میشن تهش میشه همین.

میگن پولشویی میکنن ولی مسئله اینه که جلف نمیسازن وگرنه با پولشویی مشکل ندارن

یه پنجا معرفی کن خیر امواتت که ندیده باشم (:شما پنجاش رو بگو

هرچقدر هم فیلم بین حرفه ای باشی بالاخره همه خوبا رو ندیدی که😁 پس خیلی خفن هارو معرفی نمیکنم چون مشخصه خودت صاحب سبکی 

اینا رو پیشنهاد میدم : ممنتو ، جاده مالهالند ، مخمل آبی ، سون۷، بیل را بکش ۱و۲ ، کودا، پسری با پیژامه راه راه،  قوی سیاه ،مرثیه ای بر یک رویا ،یک رابطه سلطنتی 

اینا رو یادمه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
هرچقدر هم فیلم بین حرفه ای باشی بالاخره همه خوبا رو ندیدی که😁 پس خیلی خفن هارو معرفی نمیکنم چون مشخ ...

باریکلا قشنگ غرق در سینمای نئونآر هستی (:

حالا که از این سبک خوشت میاد میتونی مخمصه که خوب باید دیده باشی ؛ بی خوابی ؛ لاهاینه (نفرت) فیلم فرانسوی هست ؛ بلید رانر ۲ ؛ جایی برای پیرمردها نیست رو ببینی (:

خدا لینچ رو هم بیامرزه چند ماه پیش عمرش رو داد به فیلم بین هایی مثل شما 

باریکلا قشنگ غرق در سینمای نئونآر هستی (:حالا که از این سبک خوشت میاد میتونی مخمصه که خوب باید دیده ...

ببخوابی و جایی برای پیرمردها رو دیدم...فیلم مورد علاقه م که جایگاه اول رو برام داره پرواز بر فراز آشیانه فاخته ست

هوم دیوید لینچ فقید...