2777
2789
عنوان

زندگیم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 55 پست

برادر من 

شوهرم سن شما بود با من ازدواج کرد هیچی نداشت حتی پول رهن خونه هیچی به معنای کامل 

یه همدم پیدا کن درکت کنه با نداری اول زندگیت بسازه 

خداروشکر بعد از ده سال یه زندگی متوسط داریم 

از جایی که فکر نمی کردیم بهمون رسیده

اهل حرف شنیدن هستی زندگی پس از زندگی اون قسمتی که آقای صاحبی بزاز از تجربه اش میگه رو ببین توی نت 

امیدت به خدا باشه

برای ما هم دعا کن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی یه نفر کنار خودت داشته باشی لحظه های خوبی با همون جیب خالی کنار هم داشته باشی مگه حتما باید ه ...

هرزگی یادش میدین؟

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

خوندم همه رو ، برادرای منم مث شما ، بدون پشتوانه ، پدرمونم کارگر 

بزرگه از خدمت اومد افتاد دنبال استخدامی ، چندین سال طول کشید ، اوایل شرکتی بود استخدام نبود، با حقوق کم ، کمک خونه بابامونم میکرد ، کلی زحمت یه ماشین بسیار زیر متوسط تونست بخره از اونایی ک دخترا اصلا سوارش نمیشن 

نمیتونست ازدواج کنه ، انقدر مجبور شد صبر کنه ، چهلو دو سالگی ازدواج کرد 

داداش العان لیشتر جوونا وضعشون همبنه فقط شما تنها نبستی نوکل کن به خدا وتلاش کن مشکلات برای همه هست ولی اونی شمست میخوره کهدناامید مبشه با توکل وتلاش مطمنبن باش توهم به زودی به جاهای خوب میرسی ولی ارتباطت رو با خدا فژع نکن وتلاش کن انشالله بهترین ها برات رقم میخوره

اهل کثافط کاری نیستم دنبال ازذواجم

از خدا کمک بخواه همینا رو از ته دل به خودش بگو

باور کن میشنوه و اجابت میکنه

اما تلاش و سختی رو هم باید داشته باشب

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج