2777
2789
عنوان

برای اولین بار قراره فردا راهی مشهد بشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 84 پست
یه سوال....اونجا هوا چجوره لباس گرم بردارم یا سرد؟؟؟

بعضی روزها گرم شب سرد کلا اب و هوا متغیره صبح میبینی سرد ظهر گرم باز شب سرد لباس از هر دو بیار فردا پس فردا قرار بارونم بیاد. البته هوا خیلی سرد نیست ولی حتما گرم هم بردار هر کسی یک طبعی داره. سوالی داشتی بپرس. راستی اپلیکیشن نسیم رضوان و بریز وقتی اومدی حرم روشنکن قسمت غذای حضرت باید شماره ملی بزنی هم گوشی خودت هم شوهرت انشاالله اسمت در بیاد غذای حضرت نصیبت بشه البته الان فصل شلوغی حرم هست ولی شاید قسمتت شد. 

خدا رو چه دیدی، شاید چند ماه دیگه تو سر هل دادن واسه زیارت با هم دعوامون شد

کاش امام رضا این پستتو بخونه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این حسه کع به ادم دست میده میگم ببین راسته یا نه

سلام‌انشاالله ‌خیلی‌زود‌قسمتت‌بشه‌برید‌ومطمئن ‌میشید‌که‌اون‌حس

راسته‌واون‌آرامش ‌که‌هیج‌جا‌پیدا‌نمی‌کنید 

اطراف حرم چیزی نخوردید، بهداشتم رعایت کنید انشالله به سلامت برید و برگردیدواسه منم خییلی دعا کن

از یمت شیرازی اگر بیای یک بستنی فروشی همون اول خروجی هست بستنی هاش عالی و سالم. من با وجودی که مشهدی هستم همیشه میترسیدم بخرم بعدا فهمیدم چقدر عالیه

سلام دوستان ، اسی جان بسلامتی بیای مشهد و برگردی با دل خوش ، من هم الا مهمون آقا امام رضا هستم تک تک پیامتون رو خوندم و از ته دل آروز کردم خدا بهترین ها رو براتون نصیب کن ان شاءالله آقا خودش ضمانت خودمون رو پیش خدا کنه 

دلم هوس رفتن حرم کرد صبح تا بیدار شدم فورا میرم حرم برای تک تکتون دعا میکنم ازش می‌خوام اول حاجت های شما رو شفاعت کن بعد خودم رو 

من بهترینم🥰
سلام‌یه‌کانال‌داخل‌ایتا‌هست‌کسانی‌که‌اصلا ‌مشهد‌نرفتن‌با‌هزینه‌خودشونمی‌فرستند

میشه اسم کانالس رو بگید ممنون میشم 

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️