2777
2789
عنوان

این بهروز شوهره فهمیه است یا پسرشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 128 پست

ساعت چند میده شبکه چند ؟؟ 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

راجع به چی صحبت میکنین ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون قسمت پیاز فقط🤣🤣🤣🤣🤣 میگه پیاز بخور میگه دهنم بو میگیره، میگه مگه میخوای با کسی از نزدیک صحبت کنی پیاز بخور🤨😂 

کل دایره لغات یه برانداز: ارزشی،  ساندیس خور، برو روبیکا، کوروش کبیر ، انواع فحشها و... دریغ از یه ذره ادب و منطق و علم                                         و سراسر خودباختگی و خودتحقیریه و تقلید از غربه، عاشق ابن ملجم و شمر و معاویه است ولی آریاییه و عرب نمیپرسته

بیشتر ببینید
اون قسمت پیاز فقط🤣🤣🤣🤣🤣 میگه پیاز بخور میگه دهنم بو میگیره، میگه مگه میخوای با کسی از نزدیک صحبت ...

😂😂😂😂😂

Cause I’m too messy And then I’m too f*cking cleanYou told me, Get a jobThen you ask where the hell I’ve been And I’m too perfect Til I open my big mouth I want to be me

بیشتر ببینید
همون پسر کوجیکههما با صورتش چکار کرده خیلی رو مخه

خیلی لاغر شده خیلی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

پسرش

من یه جورایی حس ششم هستم ولی حس خالی نیست یا حرف باشه،کارای دیگه‌ای انجام میدم واسه هرکی هم گفتم درست در اومده،هزینه‌ای نداره،،فقط اگه میخواین سوالتون جواب بدم اگه تلگرام داشتید و فاال هوش هم استارت نکرده باشید بهم بگید لینک بفرستم واست استارت بزنی،،واسه فاال نمیخوام لطفا لطفا درمورد رنگ لباس و شخصیت و ماه تولد سوال نفرمایید اینا معلوم نمیشن فقط فقط درخواست قبول میکنم(((((لطفا اونایی که تلگرام دارن و فاال هوش امتحان نکردن پیام بدن بقیه اینهمه سوال میپرسن بعد طلبکار هم هستن))))(((فاال هوش واسه امتیاز لازم دارم))))

بیشتر ببینید

بهروز شوهر منه 🤣

پسر فهیمه اس 

یهو رشد عرضی طولی داشته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
چرا اینطوریش کردن😑😑

پسره اومد گفت پول داذن نقش منو بازی کنن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
الان داره میده شبکه ۱

این چی بووووود 😶😶😶خخخ 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید