2777
2789

مثلا میگن ۲۰تا۳۵ اوج تون بعد دیگه افت میکنید 

مثلا مامان من ۳۸ ازدواج کرده تو افت بوده؟؟؟

واقعا جذابیت و انرژی سن داره مگه ؟؟ به نظرم بیشتر شخصیت و مدا فرد همین 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

الان انجلینا جولی جذاب نیس دیگ😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای زن بله سن زن رو تعیین میکنه

چی سن رو تعریف میکنه ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
به مرد هم میگنمرد سن بالا اگر برن طرفش واسه پولشه نه خودش

اصلا جذابیت به سن نیست به نظر من چه زن چه مرد 

بیشتر ببینید

خب از یه سنی به بعد زیبایی طبیعی افت می کنه مجبور میشیم دست به دامن بوتاکس و فیلر و ژل بشیم

قدیما این امکانات در دسترس نبودن می گفتن زود ازدواج کنید...

هر چند بنظر من زیبایی طبیعی ارزشش خیلی بیشتره تا زیبایی که تو کلینیک بدست بیاد

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

زن بعد ۳۵ دیگه شکسته میشه متاسفانه

من ۴۲ ساله خیلی داف و جذاب میشناسم از ۳۲سالگیش که من دیدمش خیلییییی جذاب‌تر و خوش انرژی تر شده 

بیشتر ببینید
خب از یه سنی به بعد زیبایی طبیعی افت می کنه مجبور میشیم دست به دامن بوتاکس و فیلر و ژل بشیمقدیما این ...

به نظرم افت نمیکنه بیشترتغییر میکنی 

من از۲۵سالگی خیلی تن صدا و قیافه ام عوض شده ولی همه میگن خیلی جذاب‌تر شدم 

هیچ جام هم عمل نکردم ۲۸سالم 

بیشتر ببینید
یک خانوم از ۴۰ به طور فیزیولوژیکی ضعیف میشن .

از نظر باروری که اونم رد شده دیگه قانون نداره 

بیشتر ببینید
به نظرم افت نمیکنه بیشترتغییر میکنی من از۲۵سالگی خیلی تن صدا و قیافه ام عوض شده ولی همه میگن خیلی جذ ...

خب هنوز خیلی جوونی شما

من منظورم بعد ۳۵ سالگی بود

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.