واقعا جذابیت و انرژی سن داره مگه ؟؟ به نظرم بیشتر شخصیت و مدا فرد همین
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
خاله دوستم ۴۲ خیلی از۳۲شالگسش که دیدمش جذابتر و بهتر شده خیلییی
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از متخصص زنان پرسیدم بهترین دکتر گفت حتی ذخیره تخمک هم از نظر دانشمندان آمریکایی رد شده
بعد پرسیدن چجوری باروری زن بفهمید ؟ گفت هیچ پارامتری نداره فقط امتحان کنید همین نه به سن نه حتی ذخیره تخمک ونه هیچی