2777
2789
عنوان

برادرم با همسرش دعواش شده تعطیلات بیرون نمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 81 پست
ببین حرفای شما متین ولی معلوم نیست بین این زن و شوهر چی گذشته شما دارید از زاویه خودتون میبینید من ...

ما نه دخالت کردیم

نه فضولی 

نه از دعوا خبر داشتیم 

نه زنگ زدیم

نه رفتیم دنبال داداشم 

زن داداشم خودش زنگ زد هم ماجرا رو تعریف کرد 

هم دعوا را تعریف کرد هم لج کردن داداشم 

هم از ما خواست دخالت کنیم 

اگر داداشم سر خود شیفت قبول می‌کرد خانمش بیرون نمی‌رفت شما نمی‌گفتید اشتباه کرده باید با زنش مشورت م ...

نه مشخص نمیگفتم چون داداشت برای زندگیتون تلاش می‌کرد شرایط کاریش ایجاب کرده...این همه زن بخاطر کار همسرشون از تفریحشون زدن همیشه هم قدر دان همسرشون بودن حالا که بر عکس شده نه تنها از زن شاغل تشکر نمیشه بلکه باید پاسخگو هم باشه بخاطر کارش...برادر شما اگه خیلی تفریح دوس دارن میتونستن زن خانه دار بگیرن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم تمام طول سال طبق حرف خانمش و خانواده خانمش میره و میاد حتی هرساله بعد ۳ ۴ روز با ما دیگه تمام ...

ببین عزیزم ، من مادر پدر خودم ییلاق دارن و خودم خیلی ییلاق و دوست دارم ، ولی اینکه بگی چون من دوست دارم باید همسرمم دوست داشته باشه ، غیر منطقیه 

من اگر میدونستم داداشم بخاطر زنش و خانواده زنش فداکاری و از خودگذشتگی نکرده این تاپیک را نمیذاشتم و ...

اصلا به شما خانوادگی نمیاد یدونه از این از خودگذشتگی ها رو انجام داده باشید...یعنی دلم واسه همکارم ک همون زنداداشته کبابه...چون فقط ما کادر درمان همو درک میکنیم که همه ازمون توقع دارن خونواده، مریض همه و همه

اسی من حق ب داداشت میدم . چون اگه برعکسش بود همه میومدن میگفتن چون اگه برعکس بود همه میومدن میگفتن زنش هم حق داره سه روز تعطیلات رو بره بگرده . ب نظرم حق با داداشت هس . میدونس شوهرش برای این ۳ روز شور و شوق داره . درخواست همکارش رو نباید قبول میکرد