2777
2789
عنوان

برادرم با همسرش دعواش شده تعطیلات بیرون نمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 81 پست
باید ببینی زن داداشت هم همینقدر به خانه باغ و روستاتون علاقه داره یا نه ، بلاخره همیشه شعبان ، یکبار ...

داداشم تمام طول سال طبق حرف خانمش و خانواده خانمش میره و میاد حتی هرساله بعد ۳ ۴ روز با ما دیگه تمام و کمال در خدمت خانمش و خانواده خانمشه 

حتی خانمش دوست نداشته باشه

متنفر باشه 

وقتی میدونه شوهرش این‌همه علاقه داره

باید هیچی به روی خودش نیاره ۳ ۴ روز بخاطر شوهرش 

چون می‌دونه شوهرش همیشه بهش چشم میگه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂 والا نمی‌دونم چرا همچین خانواده‌های پسرشون را زن میدن دختر مردم دق بده

دقیقا🤣

مام داداش داریم بخدا اینطوری نمیکنیم

فکر کردن اسمون سوراخ شده داداش این افتاده

بسه بابا بیچاره اون دختر ک اومده با اینا وصلت کرده

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
داداشم تمام طول سال طبق حرف خانمش و خانواده خانمش میره و میاد حتی هرساله بعد ۳ ۴ روز با ما دیگه تمام ...

شوهری که همیشه چشم بگه واسه چهار روز تفریح یه سال لج نمیکنه ببین داداشت چه بلایی سر اون عروس بیچاره آورده که از فرداش میترسه...گر چه از لحنت و حرفات که کاملا حق بجانب مشخص وضعیت عروستون

فقط باید سریع از این مردان بی سفت جدا شد

اگر داداشم سر خود شیفت قبول می‌کرد خانمش بیرون نمی‌رفت 

شما نمی‌گفتید اشتباه کرده باید با زنش مشورت می‌کرد 

زن بیچاره اش یکسال منتظر تعطیلات بوده الان چی 

این حرف‌ها ؟

بیچاره عروسشون چی میکشه از دست اینا

اگر داداشم سر خود شیفت قبول می‌کرد خانمش بیرون نمی‌رفت 

شما نمی‌گفتید اشتباه کرده باید با زنش مشورت می‌کرد 

زن بیچاره اش یکسال منتظر تعطیلات بوده الان چی 

این حرف‌ها ؟

داداشم تمام طول سال طبق حرف خانمش و خانواده خانمش میره و میاد حتی هرساله بعد ۳ ۴ روز با ما دیگه تمام ...

باید فلان کنه و...😂

عزیزم واقعا فکر کردی برادرت اونقدر احمقه که به خاطر یه تفریح دو روزه اونم با آدم کم درکی مثل تو که مشکل خصوصیش رو سوژه کل فامیل کردی؛ از زنش جدا بشه یا قهر کنه؟ واقعیت اینه همون سالی چهار روز هم تعطیل شد. الانم با اون لج نکرده حوصله شماها رو نداره. دست از سرش بردار که یه ذره احترام بمونه و رک بهت نگه فضولی نکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا🤣مام داداش داریم بخدا اینطوری نمیکنیمفکر کردن اسمون سوراخ شده داداش این افتادهبسه بابا بیچاره ...

اولا مطمئنم تو بیشتر از ۱۴ سالت نیست.

دوماً ما اینقدر به عروسمان احترام گذاشتیم که بین فامیل مسخره امون می‌کنن که صاحب و همه کاره اشون عروسشانه رو حرف اون حرف نمیزنن

فقط تو این مورد داداشم لج کرده که مطمئنم بخاطر سر خوبی و گذشت زیادی به خانمش بوده و احتمالا داداشم فکر می‌کنه همیشه از خودش میگذره و چشم میگه خانمش به تنها خواسته اش احترام نذاشته

راستش منم پرستارم و شوهرم هیچ وقت درکم‌نکرد همیشه توقع داشت شیفتامو بندازم ب همکارام‌ولی اجازه نداشت ...

اما شما می‌دونید غیر از این مورد داداشم چجوری با خانمش رفتار میکنه؟ دقیقاً عین ملکه ها 

داداشم کار می‌کنه خانمشم کار می‌کنه 

داداشم بیشترم تو محل کارش کار می‌کنه 

اما اکثر کارهای خونه، کارها بیرون، کارها اداری،بانکی ، خرید یا هرچی داداشم انجام میده 

منطقشم اینکه چون مرده توانایی بیشتری داره

خانمش زنه، ظریفه

تو این مورد لج کرده داداشم و من مطمئنم سر اینکه خوبی و گذشت زیادی داشته فکر می‌کنه خانمش به تنها خواسته اش احترام نذاشته

اما شما می‌دونید غیر از این مورد داداشم چجوری با خانمش رفتار میکنه؟ دقیقاً عین ملکه ها داداشم کار می ...

ببین حرفای شما متین 

ولی معلوم نیست بین این زن و شوهر چی گذشته 

شما دارید از زاویه خودتون میبینید   منم کار ندارم کی مقصره کی نیست 

ولی اگه داداشت رو حضوری دیدی یا تلفنی بهش بگو  عصبانی نباشه و بیخیل باشه و  رفاه و شرایط زنش از همه چیز مهم تره 

سعی کن این اتفاق تموم شه 

اگه از داداشت طرفداری کنی و شیر ش کنی ک  حق‌ باهاشه و با زنش تند شه شاید بتونه یه خط و نشون محکم جلوی زنش بکشه   ولی حیفه  بعدا ممکنه زندگیشو از دست بده 

منم ک درد دل کردم چون هانواده شوهرم حقو به شوهرم میدادن و دعوای ما شدید تر میشد 

گاهی حسزت میخوردم میگم کاش  اونا هم یکم از من دفاع میکردم  منم الان سر خونه زندگی خودم بودم 

توی دعوای من و شوهرم عمده اش سر شیفت های من بود شوهرم پیروز‌شد   ولی به قیمت جدا شدنمون

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
باید فلان کنه و...😂عزیزم واقعا فکر کردی برادرت اونقدر احمقه که به خاطر یه تفریح دو روزه اونم با آدم ...

داداشم از دو هفته پیش رفته برای خونه باغ مان درب نو خریده 

وسایل نو خریده 

برای سه چهار روز اونجا وسایل خریده 

از یک ماه پیش تا چند روز پیش داشت برنامه ریزی می‌کرد 

بعد علاقه نداره بیاد؟

ما اونقدر احمقیم که نفهمیم علاقه نداره بیاد چجوریه ؟

داداشم با ما تعارف داره علاقه نداشته باشه این‌همه فیلم بازی کنه؟

زن داداشم خودش زنگ زده راضیش کنید اون دو ماهه منتظر این ۳ ۴ روز بوده اگر سر لجبازی نیاد حالا حالا ها باهاش برنامه‌ دارم

بعد علاقه نداره با ما نباید ؟

شما خیلی باهوشید برید ناسا

بعد ما نه فضولی کردیم نه دخالت نه خواستیم بریم دنبالش زن داداشم خودش هم ماجرا رو بهمون گفت هم دعوا هم خواست بریم دنبالش