2777
2789
عنوان

خواستگارای خواهرم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3628 بازدید | 146 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار دوباره

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

قیافه عادی میشه مهم موقعیت خانوادگی و مالی طرفه .اگر با اولی ازدواج کنه تا عمر داره  باید ور دل مادر شوهر تو یه اتاق باشه اونم که با توجه به سابقه درخشان پدر و برادر خانواده متزلزلی هست .

شرایط خواهرم ی دختر معمولی لیسانس خونه دار

باید ببینه اگه مورد اولی بچه ننه ست یا میگه برن تو یه ساختمون با مادرش زندگی کنن ردش کنه بره 

ولی اگه فهمیده ست خیلی خوبه مورد اولی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
بنظرم با هر دو کمی ادامه بده بعد تصمیم بگیره شاید دومی بیشتر به دلش بشینه و اولی از چشمش بیفته

دومی سرده و سنتی اولی خیلی پیگیره و اینکه میگه زودتر عقد کنیم 

بعد اینکه اولی ازش کوچکتره 

دومی که مهندسه خیلی خشکه و اینکه زیاد میل هم انگار ب خواهرم نداره سنتی اومدن خواستگاری ولی اولی دیپل ...

مهندسه خوبه اون یکی سم خالصههههه کی الان مجازی اشنا میشه اخه ولش کنه 

بگو عقل داشته باش با مهندسه ازدواج کن سرسنگینه باکلاسه هوله مگ بیاد از الان ابراز علاقه کنه تو نمیگی ک هوله هنوز محرم نیستیم چی میگه این 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دومی سرده و سنتی اولی خیلی پیگیره و اینکه میگه زودتر عقد کنیم بعد اینکه اولی ازش کوچکتره

معلوم ک میگه زود عقد کنیم تا گنداشون در نبومده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱