2777
2789
عنوان

خواستگارای خواهرم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3628 بازدید | 146 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلی قربون صدقش میره ...میگه مهریه رو معمولی بزنیم ولی من با خودم عهد کردم ماهانه برا خانومم یه قطه ط ...

این حرفا همش وعده و وعید الکیه.

رفتار مورد دوم بنظرم خیلی سنجیده تر و درست تره‌.

دوران خواستگاری، دوران شناخت است نه قربون صدقه رفتن.

با مادر کاری ندارم خود پسر سمه

مادره خیلی گیر میده تو زندگی نوهای دختریش دخالت کرده دومادای دخترش تا خورده زدنش این پسره خواستگار هم رفته با دومادای خواهر درگیر شده ۲شب تو بازداشت گذاشتنش 

با این همه اتفاق باز خواهرم دوسش داره میگه جرعت داره 

مادره خیلی گیر میده تو زندگی نوهای دختریش دخالت کرده دومادای دخترش تا خورده زدنش این پسره خواستگار ه ...

وای اینها خیلی خانواده نابودی هستند.

خواهرت دستی دستی داره خودشو بدخگلخت میگنه.

خصوصا اینکه پسره کوچکترم هست.

حتی اگر لازم شد به پدرتون بگید که به زور و اجبار، جلوی این ازدواج را بگیرند وگرنه دو سال دیگه خود خواهرتون میاد میگه من نفهمیدم شما چرا اجازه دادید باهاش ازدواج کنم و جلوی راه غلط ام را نگرفتید.

وای اینها خیلی خانواده نابودی هستند.خواهرت دستی دستی داره خودشو بدخگلخت میگنه.خصوصا اینکه پسره کوچکت ...

من همه اینا رو گفتم‌ کو گوش شنوا داره پستای شما دوستان رو  میبینه شاید عقلش برگرده 

آخه آدم عاقل با اینجور خانواده ای وصلت میکنه 

من همه اینا رو گفتم‌ کو گوش شنوا داره پستای شما دوستان رو میبینه شاید عقلش برگرده آخه آدم عاقل با ا ...

عزیزم بهش بگو از قدیم گفتند با خانواده بته دار وصلت کنید.

بته یعنی ریشه.

ایم خانواده ریشه ندارند. 

ریشه شان ک پدر بوده ی آدم معتاد و بیمار.

خانواده، آیینه فرزندان هستند.

بچه ها تو ی محیط آسیب دیده بزرگ شدند.

تو زندگی پدر و مادرشون عشقی نبوده ک یاد بگیرند.

نمونه بارزش، برادرشون که ازدواج نا موفق داشتند.

و مادرشون هم با توجه ب صحبت هاتون، زن دانا و با سیاستی نبوده ک لااقل تونسته باشه بخشی از آسیب های زندگی را جبران کند.

خانواده بیمار و متلاشی...

وصلت با این خانواده ها، نسل در نسل بدبختی و فلاکت است.

و بچه ها ب مراتب بدتر از پدر و مادر اند تو زندگی.