2777
2789

ما هرسال میریم خونه پدربزرگم روز اول و امسال برای شام رفتیم برای پدربزرگم مهمون رفته بودن چندتا دخترعمه هام و یکیشون به پدربزرگم یه قرآن کوچیک کادو داد برای من هم یه ساعت گذاشته بود ک پدربزرگم بده بهم چون ندیدم

من رفتم خونه پدربزرگم بهم داد گفت اره فلانی داده دخترعمم 

منم پوشیدم مامانم گفته بهم هیج وقت کادو رو نگم وای چرا کجه وای چرا مدلش اینجوره همین ک به یادم بوده ارزش داره

بعد من عکس اینو فرستادم واسه پارتنرم یهو گفت وا مال پدربزرگته؟گفتم نه کادو آوردن گفت نوعه؟دست دوم میخوره گفتم نميدونم خوبه عب نداره هعی ایراد گرفت گفتم بمن چ آخه یکی ویگ اینجور آورده که با تیک با من حرف میزنی ک مطمئنی نو واست آورده

و گقتم اصلا میندازمش بره گفت مطمئنی اون یکی دوس پسرت نداده بت منم دیگ استارت دعوارو زدم ک این حرفات چیه  و هرچی دلش خواست گفت

دیگ تا مرز جدایی هستیم الان میگ مقصر تویی من فقط سوال کردم میگم من ناراحت شدم از لحن سوال

من بیخودی ناراحت شدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای چه حوصله دارین جواب پس بدین دوست پسرت هم خیلی خاله زنک تشریف داره و یعنی چی دوست پسر دومت داد ...

من والا نزدیک ۱۹ اونم ۲۷ بچه نیست 

آخه هعی خودمو زدم به اون راه ک بمن چ ولش هعی ادامه می‌داد

۲۷ طبق علم عقلش کامل شده این پسره به درد نمی خوره شکاک و خاله زنکه

هرکی ی ویژگی داره من آدم استرسیم خیلی زیاد وسواس فکری دارم 

یه سوال باید هعی مدتی یبار بپرسم خیالم راحت شه

بعد اییین آقا بمن میگ تو روانی 

هرکی ی ویژگی داره من آدم استرسیم خیلی زیاد وسواس فکری دارم یه سوال باید هعی مدتی یبار بپرسم خیالم را ...

ببین دختر جان این پسر مناسب تو نیست انگ روانی بودن بهت میزنه شک داره بهت از هدیه ایراد میگیره دکمشو بزن

ببین دختر جان این پسر مناسب تو نیست انگ روانی بودن بهت میزنه شک داره بهت از هدیه ایراد میگیره دکمشو ...

مشکلم وابستگی 😔یک سال و نیم با اینا میسازم تهمت های خیلی بدتری زده ولی دوسش دارم وابستشم نمیدونم چیکار کنم راحت بتونم بزارمش کنار

یعنی میدونم ازدواج کنم اذیتم میکنه خیلیم میکنه ولی ..

مشکلم وابستگی 😔یک سال و نیم با اینا میسازم تهمت های خیلی بدتری زده ولی دوسش دارم وابستشم نمیدونم چی ...

نههه بشین با خودت فکر کن تو یه دفتر دو ستون بکش یه ستون خوبی ها یه ستون بدی هاش رو بنویس مقایسه کن ببین شاید مسخره به نظر میاد ولی منطقیه