2777
2789

یکیش طبیعی شده ولی یکیش هنوزم بالاست خیلی رومخمه حوصله دکتررفتنم ندارم میحام اثرش خودبه خود بره

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

من که تا اثر بوتاکس بود این مشکلاتشم بود🤦🏼‍♀️

به یه پزشک حاذق گفتم گفت حوله گرم بزار

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ترس همین چیزا میترسم و انجام نمیدم 

من خیرسرم گفتم بوتاکس چشم گربه ای میخام جای خیلی خوبی هم رفتم،بعد تاکید کردم ابروم بالانره بعد هشت ابرومو تزریق نکرد نمیدونم چرا دقیقا همون هشت ابروم بالا رفته

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
من از ترس همین چیزا میترسم و انجام نمیدم 

بوتاکس وسطه ابرومو پیشانیم عالی شده فقط هشت ابروهامو دوست نداشتم بالا بره ولی بازم خوبه توی آرایش چون من ابروهام پایین بود

اول ناقرینه و بد میشه حدود دوهفته ..۲۰ روز میکشه تا جا بیفته

خداکنه زودتر خوب بشه الان حدود ۲۰روزشده

با اینکه نیاز دارم به بوتاکس ولی باز خیلی میترسم 

نترس خوبه یه بار امتحان کن پیشگیری میکنه از پیری بعضیا هم خوشکل میشن

تا یکسال قبل  با افکار مسخره ی خودم انجام نداده بودم اما الان میگم کاشکی زودتر ژل و بوتاکس  میزدم با اینکه تزریقام کاملا نچرال و طبیعی و کم هست بازم هر جا میرم میگن چقدر خوشگل شدی البته خوشگلتر 💜🤩😄

تا یکسال قبل با افکار مسخره ی خودم انجام نداده بودم اما الان میگم کاشکی زودتر ژل و بوتاکس میزدم با ...

گلم تهرانی؟

کدوم مرکز انجام دادی

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
من خیلی ابروم پایینه لیفت خوبه یا بوتاکس به نظرتون

برای تمدید بوتاکسم که دیشب رفتم یه خانوم اومد فیلر لیفت شقیقه انجام داد میخواست شقیقه لیفت بشه ابرو رو هم  بکشه یکم بالا خیلی خوب شد