2777
2789

شما میذارین؟

کاری نه

فقط تفریحی یا زیارتی بخوان برن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

اره تا دم رفتن عالی وقتی رفت میشم برج زهر مار 

براش زهرش میکنم به مقدارش دست خودم نیست 

یه مقدار هم زورم میگیره بدون من

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره تا دم رفتن عالی وقتی رفت میشم برج زهر مار براش زهرش میکنم به مقدارش دست خودم نیست یه مقدار هم زو ...

من هیچی‌نمیگم ولی واقعا از درون دارم حرص میخورم

من بچه کوچیک دارم آخه باز مثلا سه چهار روز بره یه چیزی

یه هفته خیلیه

بدون من جایی نمیره تا حالا هم همچین چیزی مطرح نکرده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
من هیچی‌نمیگم ولی واقعا از درون دارم حرص میخورممن بچه کوچیک دارم آخه باز مثلا سه چهار روز بره یه چیز ...

حق داری

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

بدون من جایی نمیره تا حالا هم همچین چیزی مطرح نکرده

وای خوش به سعادتت من از دست شوهرم عاصی ام

همش دنبال خوش گذرونی

چه دلیلی داره این کارو بکنه؟

مسافرت کاری میره و اون وسط ممکنه بخواد تفریحی هم بکنه که خوشحال میشم ولی اینکه مثلا بره مشهد و منو نبره توجیه منطقی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.