2777
2789
عنوان

من گفتم تو6ماه 80گرم طلاپس اندازکردیم یه عده فشاری شدن سریع گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9600 بازدید | 148 پست
اره راس میگی اشتباه کردم اخرین بارمم بود

عیب نداره. حواس جمع شدی همین کافیه. بازم دمتون گرم که تونستید جمع کنید خوشحالم براتون توی این شرایط سخت مردم بالاخره خیلی عالیه که میشنوم یکی تونست جمع کنه انشالله شاد باشید با همسر و خانوادتون 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ی بار ۳۸۶ گرم فروختم عید ۴۰۳ ،۵۳ گرم و خیلی طلاهایی که یادم نمیاد

حالا بعضیا شوهرشون واسشون خریده انتظار داره که بفروشه باز براش بخره.من خر همشون مال جهیزیه ام بود.همشو توی مجردی هدیه گرفته بودم یادگاری بودن.بیشترش هم طلای عربی با عیار بالا بود

صد در صد درآمد شوهرت خیلی بیشتره و به علت نامعلومی تو رو در جریان امور مالیش نمیزاره

ازاده دیگه حالاشاید5تومن شایدبیشترشده باشه حقوق ثابت که نیس

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

نون بربری نیمه دولتی، ۱۵ تومنه. 

هر وعده هر کدوم فقط یکی یه نون خالی بخورید میشه روزی ۱۸۰ که بیشتر از ماهی ۵ میلیون میشه.

اینکه تو میگی نه شم اقتصادیه نه حلال و... معجزس که اونم برای آدمی که مردم رو مسخره میکنه اتفاق نمیفته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عیب نداره. حواس جمع شدی همین کافیه. بازم دمتون گرم که تونستید جمع کنید خوشحالم براتون توی این شرایط ...

انشاا..همه بتونن وپرروزی باشن

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

منم یبار تو یه تاپیک ک گفته بود چند گرم طلا دارید نوشتم مقدار طلایی ک دارم رو. متاسفانه تاپیک پربازدید شد و کامنت منم صفحه اول بود دیگه کشتن منو یه عده . من نمیدونم درامد شما چقدره و چطوری زندگی می کنید. ولی من شاغلم همسرمم شغلش ازاده . خونه و ماشین داریم قسط و قرض نداریم بچه هم نداریم . من هر وقت از سرکار برمیگردم میرم ناهار خونه مادرشوهرم بیشتر وقتا با اصرار اونا شامم میمونم . خرج خونمون زیاد نیست . جهیزیه ام رو هم کامل خریدم تو این ۴ سال وسیله خاصی برای خونه نگرفتم. خرید لباس و مسافرت و بقیه چیزا هم با حساب کتاب . و هر چی درمیاریم هر دومون میدیم طلا . طلای اب شده ، النگو شکسته سکه و هر چی دستمون بیاد . منم میدونم گرونیه ولی شرایط زندگی آدما فرق میکنه . با برنامه ریزی میشه . البته شغل آزاد دستش باز تره وگرنه حقوق چیزی ازش باقی نمیمونه