2777
2789

مگه ویژگیت هات چطورند که در تضادن 

هر آنجا هستیو با کمی تغییر به میل خودت بپذیر تا شاد باشی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه ویژگیت هات چطورند که در تضادن هر آنجا هستیو با کمی تغییر به میل خودت بپذیر تا شاد باشی

حال نمیکنم با قیافم

قیافم باید سلیطه تر میبود انقد ساده نبود

جذابتر و گیراتر بود

حال نمیکنم با قیافمقیافم باید سلیطه تر میبود انقد ساده نبودجذابتر و گیراتر بود

🤯چی میگی گلم

این تاثیرات اینستاگرامه که فکر میکنی سلیطه باشه قیافت جذاب تری 

راستشو بخوای من چند وقته کشف کردم

هر چی هستی شبیه مد روزی شبیه احد قاجاری شبیه خرس مهربونی 

اصلا مهم نیست تنها چیزی که مهمه اینه خودتو ریز به ریز دوست داشته باشی

اگه واقعی و عمیقا باشه همه حسرت همه چیو تو رو میخورن بهت قول میدم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
🤯چی میگی گلماین تاثیرات اینستاگرامه که فکر میکنی سلیطه باشه قیافت جذاب تری راستشو بخوای من چند وقته ...

منظورم اینه که قیافم شبیه ویژگی هام نیس

و اینکه از قیافم راضی نیستم

پول داشتن تغییرش میدادم و به خودم میرسیدم

منظورم اینه که قیافم شبیه ویژگی هام نیسو اینکه از قیافم راضی نیستمپول داشتن تغییرش میدادم و به خودم ...

بابا ول بده همه که تنت سالمه خدا روشکر کن

لازم نیست واسه زیبایی حتما عمل آنچنانی کنی که 

ی رسیدگی به پوست میتونی شمارو از این رو به اون رو کنه 

ی خط ابرو و چشم

ی رژ لب 

شما زیبایی فقط اعتماد به نفس نداری همین

بیشتر ببینید

پس جای من بودی چی میگفتی پوست صورتم سبزه

مادرزادی ارثی دوتا شصت های دستم کجه😐🤣عملم کردم درست نشد تازه یکیشون پهنم هست😐

شست پامم قوز دارا یکی از انگشتای پامم افتاده رو اون یکی

دندونامم فاصلع داره

همینقدر داغون

اما اعتماد به سقف زیاد دارم جوری ک هیچکی عیبامو نمیبنه 

مثلا چشمای درشتی دارم هروقت بحث عیبام‌میشه سریع تمرکز میکنم رو زیباییام اوناهم یادشون میره خودتو باید دست بالا لگیری عزیرم