2777
2789
عنوان

من گفتم تو6ماه 80گرم طلاپس اندازکردیم یه عده فشاری شدن سریع گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9629 بازدید | 148 پست
حرف مردمو ول کن.همه جا حرف مفت زن وجود داره.لما خدایی چطوری میشه یکم توضیح بدی؟؟ یعنی منم می تونم؟؟ ...

اره میشه بخدامیشه ماکه تونستیم بخدانمیخوام پزبدم فقط اراده مهم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم برا مصلحتش بت میگم سعی کن همیشه هر چی داری هیچوقت هیچ کجا نگی حتی اگ بعضیا حسود هم نباشن حسرت که میکشن انرژیش برمیگرده و نقشه هات برای زندگی بهم میخوره امتحان کردم ک میگم سعی کن زیاد از داشته هات صحبت نکنی یا تا وقتی به خواسته ات نرسیدی راجبش ب کسی چیزی نگی تا پولت همیشه دو برابر بشه 🌹سالت مبارک و قشنگ انشالله هزار برابر ثروت و سلامتی داشته باشید 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
حرف مردمو ول کن.همه جا حرف مفت زن وجود داره.لما خدایی چطوری میشه یکم توضیح بدی؟؟ یعنی منم می تونم؟؟ ...

من ی بار ۳۸۶ گرم فروختم عید ۴۰۳ ،۵۳ گرم و خیلی طلاهایی که یادم نمیاد 

الحمدلله رب العالمین ...

چه حسادتی خانوم ؟با حساب سر انگشتی شما هرماه فقط نون و تخم مرغ بخورید بالای ۴تومن تموم میشه کم مردمو اسکل کن منکه گزارش میزنم برات نوش جونت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
برنامه غذاییم توهفته 3باربرنج یه بارماکارونی کتلت کوکوسبزی یاسیب زمینی .مرغ سرخ میکنم باسیب زمینی بر ...

متوسط ۲ کیلو گوشت و ۵ کیلو مرغ و ۷ کیلو برنج درماه بخورید میشه ۳ تومن، میوه و سبزی و صیفی هم یه تومن بخرید ۴ تومن تموم شده، دیگه روغن و ماکارونی و نون و ماستم هیچی

بچه مدرسه ای هم تغذیه نمیخواد لابد

عزیزم برا مصلحتش بت میگم سعی کن همیشه هر چی داری هیچوقت هیچ کجا نگی حتی اگ بعضیا حسود هم نباشن حسرت ...

اره راس میگی اشتباه کردم اخرین بارمم بود

عزیزم واقعا با این شرایط اقتصادی ک همه تخت فشاریم کار جالبی نیست ک تاپیک بزنید چقد طلا جمع کردید ولی ...

نه موضوع چیزدیگه بودتاپیک این نبود

خیلی ها با مبلغ پایین تر هم دارن مجبوری میگذرونناما اینکه ادعا میکنید اب توی دلتون تکون نخورده !! و ...

👌

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸