2777
2789
عنوان

من گفتم تو6ماه 80گرم طلاپس اندازکردیم یه عده فشاری شدن سریع گزارش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9683 بازدید | 148 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین فک نکن ماازگوشت وبرنج ومیوه وچیزای دیگه زدیم اصلامثلامن هفتگی دوبارخورشت میپزم یه بارباگوسفندی ...

خب چرا توضیح میدی تو سایت

منم بااینکه مجردم میلیاردی سرمایه دارم ولی دلیل نمیشه بیام تو سایت که افرادی با وضع مالی متفاوتی هستن اعلام کنم

بخاطرخودت میگم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ببین من دستای شوهرمومیبوسم ازبس ماشاا..شم اقتصادیش بالاس دوتاشاگرد داره کلی برااوناطلاپس اندازکرده ت ...

شم اقتصادی چیه دیگه هی تکرار میکنی 

اگه ماهی ۴۰تومان درآمد داشته باشه تو۶ماه ۲۴۰میشه وقتیهمشو داده  طلا که  سه تومن درنظرمیگیریم پس با چی زندگیتونو گذروندید گلی؟

نه نمونده بایددست همچین مردی روبوسید

بعد بوسیدن

یه هفته لیستی که به شوهرت دادی رو بفرست با قیمت هایی که میخرید. یعنی یک هفته باید یه میلیون خرج کنین.

قطعا اقتصادی هستید که میگه اب تو دلتون تکون نمیخوره.

وگرنه اگا بخای در هفته یبار اب سیب بگیری حتی اون تره بار هم ارزون در نمیاد.

مثلا من در هفته ۴۰۰ تومن فقط گردو  میخرم واسه صبحانه.

از حرفات فقط میگی نمیدونم شم شوهرم بالاست.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بیشتر ببینید
من منتظرم برنامه غذایی هفتگیتو بهم بگیا

برنامه غذاییم توهفته 3باربرنج یه بارماکارونی کتلت کوکوسبزی یاسیب زمینی .مرغ سرخ میکنم باسیب زمینی براشام الویه درست میکنم کله جوش خیلی مقوی .عدسی براشام همبرباگوشت چرخی براشام یاکوکوی مرغ .ماهی یه بارم چلوگوشت ایناهی تکرارمیشه توهفته میوه هم همیشه سیب وپرتقال وخیارتوزمستون ولی تابستون بیشتره موزهم ماهی یه بارمیخریم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
بعد بوسیدنیه هفته لیستی که به شوهرت دادی رو بفرست با قیمت هایی که میخرید. یعنی یک هفته باید یه میلیو ...

مامغزگردو بادوم کاشت خودمونه سالی 20کیلوداریم برامصرفمون

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

حرف مردمو ول کن.همه جا حرف مفت زن وجود داره.لما خدایی چطوری میشه یکم توضیح بدی؟؟ یعنی منم می تونم؟؟ دویست گرم طلا سال ۹۹ فروختم هنوز داغدارشونم.الان واسه خودم کلی ثروتمند بودم

ببین فک نکن ماازگوشت وبرنج ومیوه وچیزای دیگه زدیم اصلامثلامن هفتگی دوبارخورشت میپزم یه بارباگوسفندی ...

خیلی ها با مبلغ پایین تر هم دارن مجبوری میگذرونن

اما اینکه ادعا میکنید اب توی دلتون تکون نخورده !! و تغذیه و سبک زندگی با کیفیتی دارید خنده اوره!

از خورد و خوراک زن و بچه زدن و به جاش طلا خریدن رو میگید هوش اقتصادی !! نه تنها حسادت نداره این زندگی بلکه ترحم داره🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱