2777
2789
عنوان

اگه همسرم تقاضای پول برای پدرش کرد چطوری بهش بگم نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 49 پست
خودشون هزار برا ما خرج نکردن حتی شاباش ندادن هدیه ندادن هیچ مناسبتی جشن نگرفتن

اگه داده بودن هم به پسرشون دادن نه به شما

پس الانم بذار پسرشون بهشون قرض بده

خونه ای که خریدین به نام شماست؟ 

فک‌کنم۲۰۰

زیاده 

اگرم خواستی بدی فووقش پنجاه یا حتی کمتر 

چون الان دیگه کسی همچین پولی رو قرض نمیده به فرض اگر مهر ماه دویست قرض داده بودی عید شد سه برابر یعنی طرف ششصد باید پس میداد ولی خب نمیشه ب بقیه بگیم مثلا طلا میدم طلا میخوام بهش بر میخوره میگن نزول داده در صورتیکه خب پول ادم دست خودش باشه میتونه طلا بخره و بعدم سودشو ببره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون من اون تاپیکت ک گفته بودی خاهر شورت موجودیت دیده بودم فک میکردم راس میگی  و حرف بقیه سس شعره اما الان مطمعن شدم من سس شعرم و تاپیک های شما بقیه یه شناختی انگار از شما داشتن اونجوری گفتن ببخشبد قصد توهین و جسارت بهت ندارم اما تو 6000000044498532 برابر خدا هم درآمد داشته باشی فرقی ب حال هیچ کسی نمیکنه آدم باید چیش و دلش سیر باشه اینقد نگه اینقد پز نده تو داخل ی بطری آب پر تا پر بریز داخل ی بطری نصفه آب بریز بطری پر صدا نداره کسی ک واقعا داره هیچ وقت جار نمیزنه یه پولدار واقعی هیج وقت نمیاد پز بده با هر حرفی یا هر موضوعی جیگرت برم شما از هر 10 تاپیکی 11 تاش میگی 800 ملیون درآمد دوماه 300 ملیون درآمد یک ماه 

چه دخلی به شوهر داره؟؟؟؟ من همسرم میلیاردر هم بود بازم تلاش خودمو داشتم

خب شما تلاشتو ادامه بده

و امیدوارم رزق و روزیتون هرروز بیشتر از قبل بشه و از زندگیتون لذت ببرید‌

دوست عزیز همه ی خانما مثل شما نیستن، خیلیاشون از ی جایی ب بعد مجبورن بیشتر تلاش کنن

خسته میشن ولی نمیتونن جا بزنن چون میدونن جا زدنشون اوضاعو سخت میکنه، حالا بگذریم از اینا اما من خودم شاغلم و کارمند

درامدمم از شوهرم بیشتره

خیلی وقتا هم خسته میشم اما میدونم ک باید تلاش کنم وگرنه اوضاع سخت میشه، تو این سایت فهمیدم تعداد زیادی از خانمای شاغل مثل منن! 

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
ببخشیدارث رسید بهتون یا فقط با کارو تلاش به مغازه رسیدید

نه بابا ارث چی… 

کل زندگیم با بدبختی گذشت ی ساله درامدم خوب شده۱۲ سال تلاش کردم( مغازه ها رهن

انلاین شاپ هام خیلی درامد داره

اسی جون من اون تاپیکت ک گفته بودی خاهر شورت موجودیت دیده بودم فک میکردم راس میگی و حرف بقیه سس شعره ...

اره درست میگی باید بهتر رفتار کنم

مثلا بجای این که بگم موجودی چقد بود باید میگفتم زیاد بود

نه بابا ارث چی… کل زندگیم با بدبختی گذشت ی ساله درامدم خوب شده۱۲ سال تلاش کردم( مغازه ها رهنانلاین ش ...

پرسود و پر برکت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اره درست میگی باید بهتر رفتار کنممثلا بجای این که بگم موجودی چقد بود باید میگفتم زیاد بود

یه نگاه به تاپیک هات بنداز زیبا همش داری از پول حرف میزنی زندگی همش درآمد خوب نیس ❤️🌱